PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721624}

Kociak

Eye Candy
2015
7,5 4,6 tys. ocen
7,5 10 1 4646
Kociak
powrót do forum serialu Kociak

Jake

ocenił(a) serial na 9

Tak myślę, że jeśli będzie 2 sezon to może uniewinnią Jake'a, ponieważ ten jego prawnik wywalczy mu wolność broniąc go tym, że zrobił to wszystko bo jest chory psychicznie ? Ja liczę na to, ze Jake w 2 sezonie bedzie!

użytkownik usunięty
_Juules_

Też o tym pomyślałam ale Jake musiałby być opłacić dobrego prawnika, który będzie na chama walczył z sędzią. A propo 2 sezonu - mi się osobiście pomysł nie podoba, jeden sezon starczy ;p

ocenił(a) serial na 9

Jak dla mnie eye candy to naprawdę dobry serial z dosyć orginalna fabułą i z niecierpliwością czekam na 2 sezon :)~~~~a co do dobrego prawnika myślę, że problemu nie będzie bo Jake ma kupę kasy można zauważyć to chociażby po komputerze, z którego wszystko robił ;)

ocenił(a) serial na 10
_Juules_

Z mojego punktu widzenia choroba psychiczna wcale go nie usprawiedliwia, bo nie było po nim tego widać ani przez chwilę. Przecież jest dobrze wykształconym prawnikiem, prowadził życie towarzyskie i nikt niczego niepokojącego nie zauważył, a tak poważnych zaburzeń nie da się zatuszować w pełni. Może nie być aż tak chory psychicznie jak usiłował to wcisnąć Lindy, pewnie szuka usprawiedliwienia swoich czynów czy sposobu złagodzenia kary, chociażby minimalnie.
Nie zapominajmy też o zatajeniu swojej burzliwej przeszłości, nie robiłby tego, gdyby wiedział, że nic mu nie udowodnią na jej podstawie.
Mam nadzieję, że zgnije w więzieniu.

ocenił(a) serial na 9
Kirjavous

To fakt, że nie było tego po nim widać i też mnie to zastanowiało jak osoba chora może tak dobrze udawać normalną :D, jednak myślę, że spora cześc fanów lubi postać Jakae'a i jeśli 2 sezon bedzie scenarzysci mogą chcieć cos wymyśleć, żeby go z tego więzieia wyciągnąć :)

ocenił(a) serial na 10
_Juules_

Ja myślę, że prędzej ucieknie (i dodatkowo skompromituje CCU) niż znajdzie dobrego prawnika. Przecież dużo osób z branży na pewno znał sam będąc prawnikiem a teraz mogą się "brzydzić" utrzymywania z nim kontaktów i bać spadku swojej reputacji czy coś takiego :P