PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13831
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

Ale się ubawiłem. Jestem świeżo po premierze i nadal się śmieje. Dam 5 ze względu na to że serial był kręcony w moim mieście i miło zobaczyć na ekranie telewizora kąty które się odwiedza w serialu kryminalnym hahaha :)

Amestan

Ty tak ironicznie że był zabawny czy na serio?

__Cleo Sertortii13

Oczywiście ironicznie. Uśmiałem się ale na pewno nie chodziło o to producentom, żeby widz sie śmiał. Ten serial to straszny gniot. Wesołowski w roli nieustraszonego gliniarza i te jego miny haha.

Amestan

A mnie właśnie Wesołowski wydawał się bardzo przystojny i ze względu na niego będę ten serial dalej oglądać;)

__Cleo Sertortii13

Może dziewczynom się podoba ale nie pasuje mi w roli policjanta.

Amestan

czemu? fajny jest! Mnie znów ta Walach nie pasuje, w ogóle kojarzy mi się z takimi dennymi serialami jak m jak miłość itp. Jeszcze jak przeczytałam jak się mądruje! Wolałabym zamiast niej jakąś inną aktorkę np. Małgorzata Socha.

ocenił(a) serial na 9
__Cleo Sertortii13

mi sie tez podobała gra Wesołowskiego . :D serial fajny

__Cleo Sertortii13

Może i jest fajny ale za to mi Wesołowski kojarzy się z "na wspólnej" i jak dla mnie jest za młody do roli detektywa.

ocenił(a) serial na 2
Amestan

Masz rację, że Wesołowski jest za mało doświadczony a po drugie komisarz w wieku 26-30 lat . To bohater grany przez Wesołowskiego musiałby wstąpić do policji w wieku 14-17 lat i być już na studiach.

__Cleo Sertortii13

A ja się właśnie bardzo cieszę, że nie jest to kolejny serial z Sochą czy Karolakiem,bo gra na jedno kopyto mi nie pasi...

ocenił(a) serial na 4
tulku

Pies jest faktycznie przesympatyczny, ale serial, jak na razie - dno. Żeby chociaż Kuba nauczył się wyraźnie mówić...
Filmu jeszcze nie oceniam, trzeba poczekać, dać mu szansę.

ocenił(a) serial na 5
cappot

Hm nie za dobry ten pierwszy odcinek ale dałbym na ''zachętę' 6/10.
Aktor grający rolę psa jest niezbyt przekonywujący:D.