Czy Orlicz i Lucyna są parą?, bo nie oglądałam poprzednich odcinków, a brak czasu nie pozwala mi na oglądanie następnych
w 8 sezonie a bedzie hmm bo jak na razie głucho wszedzie wiosna na bank nie bedzie a jesienia tez niewiadomo.jak pisalo ostatnio decyzji nie podjeli o 8 sezonie.
Myśle że dowiemy się w przyszłym roku bo może TVP nie będzie jesienią robić nowgo serialu , a jak będzie 8 sezon to myśle że wymienią Pawlickiego bo itak ma na koncie więcej odc niż wszyscy aktorzy z Rexa tego Austriackiego jak i Włoskiego
ponc wiosna bedize 2 sezon strazaków wiec na pewno nie bedize a co do jesieni jeszcze nie wiadomo.a noz moze juz nie bedize aleksa nic nie wiadomo.co do wymiany to juz powinno nastapic bo w tym sezonie az 6 odcinków bylo z nastepnego sezonu patrzac na oryginal.
Tak za dużo było odc z 8 serii i były one scenariuszowo słabsze nawet w Rexie od tych z siódmej. Przecież jeszcze zostały zaległe 4 odc z Brandtnerem jeden z 5 serii Sisi , 2 z 6 pogoń za wiecznym życiem i śmierć przez internet i jeden z 7 opętanie
o to to zostalo pare odcinkow z ktorego by skleli jeden sezon jeszcze z orliczem jak z brandnerem,:sisi,smierc przez internet,pogon za wiecznym zyciem,opetanie,o to wlasnie i teraz bede musieli je dac to odcinkow 8 seri..i na pewno znow cos wezmow z 9 o ile jeszcze serial bedzie jak narazie cisza.
Choć Sisii jakoś nie widzę w Polskich realiach, Tamte jaknajbardziej można zrobić , śmierć przez interent było w nim dużo scen erotycznych , ale przecież mogli by trochę ocenzurować , ciekawostka taka że Orlicz był w odc w których w orginale Był Moser Brandtner i Hoffman , więc Pawlicki miał trudne zadanie bo na pewno był porównywany do 3 komisarzy z Rexa, ale dobrze sobie poradził.
to prawda co do orlicza co piszesz po prostu serial z bromskim padal na leb na szyje dali szybciej jego smierc i czyk i dobrze to zrobilo serialow bo az dotrwal az tyle sezonow ,wesolowski byl bezndziejny,i to prawda poradzil sobie chodz jzu meczy mnie jego gra trroche,rek haha to reks haha tamto ,no reks hahh ai no rekss takie na sile to juz te zarty tam wpychaja za duzeo teho ,ogolnie z nimieckiego takiego dobrego serialu,troche mrocznego zrobili taka familijke ktora polska rodzinka z dzieckiem spokojnie w sobotni wieczor moze sobie zobaczyc i sie posmiac..dla ta wersja nie jakos nie pasuje.
Tak ale Włoska seria oprucz odc z Riverą to też takie kino familijne odc z Lorenzo mimo że go nie lubię jeszcze ujdą , ale epizody z Terzanim to masakra , a i odc z Hoffmanem w Rexie zwłaszcza 8 sezon to była tragedia ( bo 9 i 10 już są ok) . Te odc z 8 sezonu lepiej wypadały u nas choć był słąbsze od tych z Brandtnerem , ale Pawlicki grał lepiej niż Pschil który w 8 sezonie był taką ciotą że żal było patrzeć.
wloskiej nie widzialem nic, co do hoffman a to kicha straszna nie nadawal sie nic..no wlasnie ciota zniego i te loczki jeszcze masakra ach zal potem juz lepiej wygladal bardziej taki wyrazisty byl no ale i tak kicha nkt nie przybije mosera gosc byl the best a jego smierc no kurde tyle kulek dostal ,szok.a u nas bromski fest nawet dobrze tego nie zagral haha,ciota tez zniego jka z hofmana haha,
Brandtner też był ok lubiłem go ciut bardziej niż Moser tylko Rivera był z nimi na poziomie. ja nie zapomne scen jak Brandtner wyciągał Rexa z depresji, było widać że pies lubi opiekuna bo np na Mosera nie wyskakiwał tak jak Alexandra. Choć Mosera też lubie
brandtner spoko byl fakt ,ale nie zmienia to faktu ze richard moser i aleks brantner byli najlepsi ,potem to juz taka lipa byla tak mi sie wydaje bo wloskiej nie widzilem,,ale hoffman porazka..no i christian bock od poczatku go lubielm
Ja bym ci polecił Włoską serie nie była taka zła , tak ta 2 najlepsza ale Rivera 2 Włoski komisarz jest na równo z nimi. 4 najlepszych to Moser , Brandtver , Rivera i Orlicz reszta daleko w tyle
no moze jeszcze nadrobie zalegle wloskie odcinki,a noe kreca nadal czy juz sie skonczylo tamna 16 czy tam ktoryms sezonie calkiem finito hm/
aha rozumiem,moze dam rade obejzec te wloskie zima i latem zanim nastapi kolejny sezon,jesli mi sie spodoba
W 1 Włoskim odc zobaczysz Kunza I DOWIESZ SIĘ że Lorenzo dostał Rexa po Moserze
Bo by nie naciągać wieku psa producenci (Nadal Austriacy) wymazali z kanonu Brandtnera i Hoffmana.