PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13838
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

Coś mam chyba w sobie kiedy patrzę na tą wielką psią miłość. W scenie kiedy pies zwiał z komendy i pobiegł na cmentarzu by być przy grobie swego opiekuna to się trochę popłakałem nad tą psią miłością i wiernością ...

ocenił(a) serial na 3
www_dubbing_pl

Jesteś bardzo wrażliwy. Kocham psy i interesuję się nimi od bardzo dawna, zgodzę się z Tobą, że psia miłość jest ogromna, ale w tym filmie to znacznie przesadzili, nie potrafili pokazać tej prawdziwej psiej wierności, osobiście jeżeli jeszcze nie oglądałeś polecam Hachiko - to jest prawdziwy film o psiej wierności, na którym każdy z sercem będzie płakał jak dziecko:)

Edi122

Znam historię "Hachiko" ... i dlatego zapewne jej nie obejrzę. Ten pies ma swój pomnik nawet ... tam spotykają się zakochani ... łatwiej jest znaleźć podobnież pomnik w mieście niż jakiś inny punkt więc wszyscy się tam spotykają :)
Ja również polecam "Biały Bim Czarne Ucho". Też się poryczałem na tym filmie tylko że go oglądałem w latach 80-tych ....

ocenił(a) serial na 3
www_dubbing_pl

W porzadku;) Tego filmu nie widzialam, postaram sie obejrzec, ale jest dosc stary nie wiem czy uda mi sie go znalezc...

Edi122

na chomiku jest wszystko .... tylko nie zapomnij o paczce husteczek

ocenił(a) serial na 3
www_dubbing_pl

Dobra, dzięki:)

Edi122

Udało się obejrzeć ? Ciekaw jestem jak wrażenia z filmu

ocenił(a) serial na 3
www_dubbing_pl

Nie miałam czasu oglądać, ale już go znalazłam i czekam ty

ocenił(a) serial na 3
Edi122

tylko na wolną chwilę.

ocenił(a) serial na 3
www_dubbing_pl

Obejrzałam, masz rację cudowny film. Bez chusteczek się nie obeszło, chociaż do samego końca wierzyłam w inne zakończenie...
Straszny był ten moment jak przytrzasnęło mu łapę, nie mogłam słuchać tego pisku, z drugiej strony ciekawa jestem jak oni to nakręcili.

Edi122

Wiesz ... już dużo nie pamiętam z tego filmu i wątpię czybym obejrzał go jeszcze raz ... z wiadomych przyczyn. Pamiętam to smutne zakończenie ... Pamiętam, że wtedy jak oglądałem go po raz pierwszy ... chyba w latach osiemdziesiątych to po tym filmie albo w trakcie jego trwania (końcówka) moja suczka zderzyła się z samochodem. Kilka nocy było zarwanych bo były dyżury przy niej ale przeżyła ... w sumie była z nami aż 18 lat ... Teraz mam drugą suczkę - spadek po babci - też kochane rude psisko :)

ocenił(a) serial na 3
www_dubbing_pl

Szczerze powiedziawszy też nie wiem czy kiedykolwiek obejrzę go raz jeszcze.
Całe szczęście, że twoja sunia przeżyła, 18 lat piękny wiek...
Mój rudy wariat ma dopiero 5 ( a może już bo strasznie szybko to zleciało)

Edi122

ogladalam film : Moj przyjaciel Hachiko . bardzo polecam .
rzadko sie zdarza zebym plakala na jakimkolwiek filmie , no ale na tym to musze przyznac, ze przez pól filmu potrzebny byl zapas chusteczek ;)

ocenił(a) serial na 8
www_dubbing_pl

film mój przyjaciel hachiko w całości dostępny na YouTube