Nie wie ktoś czy będzie emitowany w Polsce? A może już jest, tylko mnie coś ominęło? :)
Tak był kiedyś na TVN w środy, ale ładnych kilka lat temu. A po pół roku od emisji w TVN puścili w TVN7, ale z tego co pamiętam to o jakiejś śmiesznej porze, bo dość późno.
Też jestem ciekawa czy puszczą jeszcze raz. Gdzie się zgłasza takie info, że się chce , zeby coś wyemitowali? Chyba to stacji telewizyjnej, taa?
Dla mnie to absurd, bo jakieś badziewne seriale puszczają (typu Moda na Sukces),a coś tak pięknego wyemitują raz czy 2 i się cieszą. Masakra.
Żeby puścili o normalnej porze, zrobili reklamę porządną to naprawdę byłaby pokaźna oglądalność.. No ale cóż. Można napisać do tvnu, wejść na stronę i kontakt znaleźć, ale znając życie to i tak będą mieli to w ...:)
Nawet nie ma co liczyć na polską telewizję. Ja oglądam na Universal Channel, bo tam co pewien czas powtarzają. Teraz jest emitowany w poniedziałki od 23.00 po 2 odcinki.
Ja niestety nie mam dostępu do Universal. Napiszę do TVN może odpiszą. A jak nie to będzie trza ściągnąć niestety :/
no a potem sie wszyscy dziwia ze u nas takie piractwo internetowe;/ ja tez pobralam bo nie ma co liczyc ze cos puszcza w TV niestety... a jak juz puszcza to o jakiejs dziwnej porze;/
Zawsze można kupić. Tylko nie każdego stać, żeby kupić za ponad 100 zł serial :)
a na plytach CD/DVD niedostepny;/ w Empiku oczywiscie na innych stronkach nie patrzalam;d
Sprawdzaliście na Allegro? DVD kosztuje ponad stówkę. Jeśli ktoś bardzo chce to polecam jednak Chomika. Prawdą jest, że piractwo się szerzy, ale:
1) nie ma co liczyć na telewizję naziemną
2) nie wszystkich stać na oryginalne filmy
3) wszystko jest dla ludzi, tylko w odpowiednich dawkach:)
Ja ściągnęłam torrentem (o matko, teraz się boję, że jakieś służby mnie zgarną;), bo nie mam innej możliwości. Kompania Braci jest dla mnie tak wartościowa, że chciałabym mieć w oryginale, ale wiadomo..:)
Ostatnio kupiłem sobie za 100 zł w media Markcie w Szczecinie :) nadal serial jest tam dostępny bo jakieś 2 dni temu widziałem go.