Mam nadzieję że Kompania wyprzedzi Housa-który owszem jest popularny ale zmienia
się w telenowelę.Kompania rządzi,wreszcie jakiś dobry serial o II wojnie !
Obejrzałem dziś wszystkie odcinki, jeden po drugim. Brak mi słów. Chyba zaczne od nowa heh
Też mam nadzieję że wyprzedzi Housa. Tak mi się wydaje że serial o aroganckim doktorku jest chwilową modą jak wiele innych seriali które odeszły w zapomnienie. Kompania Braci jest stokrotnie bardziej oglądalna.
Kiedyś KB miała średnią 9,7 później 9,6 i tak stopniowo opadała średnia. Na imdb ma średnią 9,6 przy 75,660 głosach i z taką średnią w zupełności się zgadzam. Może fani house'a obniżali średnią nie wiem. Zresztą od dawna na rankingi, średnie ocen mam wyjebane :) KB oglądałem z 5 razy z czego 2 razy na TVN'ie (razem na TVN'ie chyba ze 3 razy leciał w wakacje po 22,23 różnie). Przy okazji nie lubię seriali, które mają wiele sezonów (po 6,7 czy nawet więcej 5 jeszcze wystarczy) bo powoli taki serial przynudza.
Ulisseska1989, porównując to arcydzieło do chłąmu o jakimś kuśtykającym konowale obrażasz nie tylko ten serial, ale i mnie !
MilesQuaritch, a nie wydaje Ci się, że że Ty takimi tekstami obrażasz tych, którzy lubią "House'a"? To, że czegoś nie lubisz, nie znaczy, że to chłam, wiesz?
Serial już chyba widziałem z 6 razy. Najlepsze jest to, że przy napisach końcowych 10 odcinka stwierdzam: "Jeszcze raz".
Szkoda, że Pacyfik nie osiągnął podobnego poziomu.
Yes, yes, yes. Mój ulubiony serial znów na pierwszym miejscu w rankingu. Chłopaki ze 101, trzymajcie to miejsce i nie dajcie się wygryźdź molowatemu doktorkowi (którego nie lubię).
Nie oglądałem House'a i nigdy nie zacznę bo tyle to sezonów ma, że ktoś kto nie oglądał nigdy wcześniej nie zabierze się za niego. To już 7 sezon więc nie mam zamiaru oglądać telenoweli.
Pozdrawiam.
Się mylisz ja obejrzałam wszystkie 6 sezonów podczas wakacji i teraz oglądam sobie spokojnie siódmy - więc nie uogólniaj, to, że Ty byś nie obejrzał to nie znaczy, że ktoś by tego nie zrobił.
1/10?
aha no tak, troll majacy na celu wybicia sie hałsa na 1 miejsce
swoja droga to chyba jedyny ,,popularny,, serial, ktorego ogladanie zakonczylem po kilku odcinkach
the wire, sopranos, six feet under itp to sa seriale, ktory powinny byc na szczycie rankingu a nie halsy czy dextery
Oczywiście bo każda osoba, która oceniła tenże serial na 1 - jest trollem wybijającym Housa na pierwsze miejsce. Przewrażliwiony jesteś? Oglądałam, nie podobało mi się, nie w moim stylu czy klimacie - stąd ocena. Każdy ma inny gust i być może Ty nie jesteś w stanie tego pojąć - ale cóż takie jest życie. To, że akurat te filmy a nie inne są w rankingu - to znaczy, że jest o wiele więcej ludzi, którym się te seriale podobają i tyle, ale cóż w końcu jestem trollem i pewnie stąd taka a nie inna opinia.
Debil? Nie pytał Cię tutaj nikt o Twoje imię kolego. Szkoda na Ciebie czasu, a jeszcze bardziej żałować jest czego bo w ulubionych masz mój ulubiony film czyli aż tak źle z Tobą nie jest. Aczkolwiek jakieś dobre leczenie by Ci się przydało - cierpisz na dziwną dolegliwość kochanie typu " jak nie jest tak jak ja chcę to będę złyyy". Idź wyładować złość - serdecznie pozdrawiam i nie odpisuj - bo i tak pewnie nie zobaczysz odpowiedzi na dalsze obelgi. Tak więc - powodzenia :)
Ja nie lubie komedii romantycznych wiec ich nie ogladam i nie zanizam ocen tym filmom bo sa ,, nie w moim stylu czy klimacie,,.
Jesli nie lubisz produkcji wojennych to po cholere ogladalas ten serial? czego sie po nim spodziewalas?
ehh te kobiety
Ocenić KB na 1 sorka, ale jednak coś jest z Tobą nie tak. Żeby ocenić coś na 1 film/serial musi mieć wszystko do dupy począwszy od gry aktorskiej, muzyki, scenariusza, montażu, dźwięku i tak dalej, a KB wszystko ma na wielki plus. Zgadzam się z danteuszem jeśli chodzi o Ciebie. Chcesz wybić House'a (ten serial będzie miał koniec?) na pierwsze miejsce.