PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=551081}

Kontra

Strike Back
2010 - 2020
7,8 6,3 tys. ocen
7,8 10 1 6304
Kontra
powrót do forum serialu Kontra

Sezony 2 i 3 to zupełnie inny klimat. Mam dylemat jaką dać ocenę temu serialowi.
Pierwszy sezon dla mnie rewelacja, drugi słaby, a trzeci totalne dno (jak można co odcinek wciskać na siłę scenę seksu? dodają jakieś absurdalne kobiece postacie w ogóle nie związane z fabułą tylko żeby Scott miał co "poruchać"). I z sezonu na sezon coraz mniej realistyczne i coraz więcej "Rambo". Słaaaabo!

ocenił(a) serial na 6
wilq_zs

Widocznie to jest teraz 'modne'. Ja oglądam dopiero od 2 sezonu, więc może mnie to aż tak nie razi.

ocenił(a) serial na 7
wilq_zs

W sumie podobne odniosłem wrażenie - sezon 1 miał konkretną fabułę, sezon 2 to już każdy odcinek na jedno kopyto - ruchanie, misja,zabicie 50 ludzi, zabicie bossa danego odcinka,końcowe ruchanie - niestety rezygnuje z tego serialu pod koniec 2 sezonu oceniając na 7/10, bo od strony technicznej nie można mu dużo zarzucić.

ocenił(a) serial na 8
jaffat

w sumie.w 2 sezonie moze i tak bylo.ze akcja zabijanie seks i w kazdym odcinku cos nowego.ale w 3 sezonie jest caly czasu kontynuacja jednego watku z tymi samymi.
pzdr.
ogolnie jest dobrze uwazam.

ocenił(a) serial na 7
wilq_zs

a mi zaś bardziej się 2 i 3 sezon podobał. zwłaszcza sezon 2. Pierwsze dwa odcinki w hotelu były niesamowite.

ocenił(a) serial na 7
marpolek

Zgadzam się, że pierwsze dwa odcinki 2 sezonu były świetne, niestety później to już równia pochyła...nawet finał jakiś taki mało ekscytujący...

ocenił(a) serial na 8
wilq_zs

Też tak myślę. Pierwszy sezon był świetny, drugi to upadek z bardzo wysokiego poziomu... Dobrze, że zabili Portera bo by się zabił sam. Biorąc pod uwagę to, że zmienili chyba wszystko oprócz siedziby nie powinien być to nawet serial o tym samym tytule tylko oddzielna produkcja. Bardzo szkoda bo się wkręciłam.

ocenił(a) serial na 10
zielucha

1 sezon to miodzio lodzio, chociaż ogólnie przewidywalny - Collinson, dzieciak i reszta fabuły rozkminiona raz dwa. Wrażenia- mimo wszystko bardzo przyjemnie się oglądało. cały czas liczę na to że Porter żyje;-)(jestem w połowie 2 sezonu), ujawni się jakoś i jeszcze coś rozwiąże.
Ogólnie 2 sezon w moich oczach jeszcze nie stracił.
Dobry sensacyjno polityczny serial - podoba mi się że dany temat trwa 2 odcnki.

ocenił(a) serial na 8
wilq_zs

troche mnie zaniepokoiły Wasze komentarze, jestem po pierwszym sezonie i miałam zamiar oglądać dalej, ale teraz zwątpiłam. Ważne pytanie - czy Porter w ogóle w 2 i 3 sezonie pojawia się? (możecie spojlerować:))

joana020

Tak, jest pokazane jak my w głowe gościu strzelił

Darciia

mu*