PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=712421}

Korniszonek

Mr. Pickles
2013 -
7,9 2,5 tys. ocen
7,9 10 1 2545
Korniszonek
powrót do forum serialu Korniszonek

Najgorsze.

ocenił(a) serial na 1

Moim zdaniem najgorsza produkcja [adult swim], a właściwie esencja większości
teraźniejszych produkcji. W tych czasach dobry jest jedynie Rick & Morty i Moral Orel,
Superjail!, Robot Chicken oraz ATHF są do zaakceptowania. Natomiast tutaj grafika odraża.
Humor zdecydowanie nie jest najwyższej półki (nie wymagam bardzo wysokiego poziomu,
ale tu występuje tylko krew i proszę nie mówić, że nie znam się na czarnym humorze,
uwielbiam Tima Burton'a). Fabuła nie wciąga nawet w najmniejszym stopniu. Jak dla mnie
nie nadaje się nawet na banalną rozrywkę.
Pilot 1/10
Tommy's Big Job 1/10
Father's Day Pie 2/10
Ogółem 1,3/10
Proszę zwrócić uwagę na to, że to wyłącznie moje zdanie i nie mam na celu zmienić
cudzych opini.

ocenił(a) serial na 10
Gumball

moim zdaniem Twoje zdanie ssie.

użytkownik usunięty
darth_bane44

Moim zdaniem ty ssiesz i ssą wszyscy którzy uważają że Mr. Pickles jest mega serialem, bo jest mega chu*jowy

Gumball

Moim zdaniem też.

ocenił(a) serial na 6
Gumball

Zauważ że to już dawno przekroczyło czarny humor i weszło w wisielczy. Nie każdemu odpowiada taka forma, a innym znów się podoba

ocenił(a) serial na 1
wpb92

Bardzo dobrze ująłeś moją myśl.

ocenił(a) serial na 10
wpb92

Odcinek z weganami był zajebisty!

ocenił(a) serial na 6
Gumball

Dlaczego każdy serial musi być porównywany do Ricka I Mortyego?

ocenił(a) serial na 8
spilperg

Well, maybe because of it's popularity?

ocenił(a) serial na 6
qswyt

It isnt in any way, the same like this show.

Its stupid to compare shows that are completely diffrent.

ocenił(a) serial na 8
spilperg

You can find both a lot of similarities or differences in both shows according to your bias ;)

ocenił(a) serial na 1
Gumball

racja, straszna sraczka

ocenił(a) serial na 9
Gumball

tim burton to bajeczki na dobranoc przy Mr. Pickles. W końcu porządny trash cartoon. Serial ma włochate jaja, jest obrzydliwy i odpowiednio po pier do lo ny

Gumball

Masz rację. Tyle krwi..... Czemu adultswim nie mogło zrobić tego samego serialu ze wszystkimi takimi samymi bohaterami tylko że nie ograniczając się do ograniczenia wiekowego TV-MA-SV (od 18 lat. Erotyczne i przemoc) a nie do TV-PG (od 12lat). Powinni ten serial usunąć.

użytkownik usunięty
Gumball

Gówno totalne z tego serialu

użytkownik usunięty
Gumball

Popieram. Gówno totalne