Trzeba przyznać że jest to najbardziej tandetny serial z adult swima. Humor w tym serialu jest bardzo specyficzny i muszę przyznać że niektore sceny sprawiły uśmiech na mojej twarzy. Choć serial jest zbyt brutalny , niesmaczny,dziwny,chory i ofensywny. Np tytułowy pies mimo że wydawał się być tylko małym słodkim pieskiem to tak naprawdę zabijał, gwałcił, ukrywał kończyny i wyznawal szatana. Warto odnieść się do tego że posiadał on swoich czarnych psich niewolników. Również był on w stanie wystarczyć zwierzęta mówiąc modlitwę od tyłu. Niepokoi mnie również sposób w jaki bohaterowie zostali przedstawieni, ponieważ wyglądają odrażająco.
Podsumowujac, uważam że czarna komedia mr.pickles jest serialem który bardziej obrzydza niż śmieszy( no chyba że ktoś lubi pośmiać się z psa który odgryza ludziom twarze). Jedyny pozytywny humor jaki znalazłem w tym serialu to głupota nie których scen które są tak głupie że aż smiesznze
Masz rację choć nie widziałem (na szczęście) serialu a fragmenty to muszę przyznać rację kreskówka jest OKROPNA a ocena na filmweb jest za wysoka jeśli miał bym polecić kreskówkę z CZARNYM HUMOREM to bym polecił Niezłego Ricka i Mortyego ale nie dzieciom tylko osobą którzy już ukończyli 16 lat lub więcej dodatku mam prawdopodobną teorię do MP że ten pies rzeczywistości jest OPĘTANY przez złego ducha który ma siać chaos po tym świecie to tyle z mojej strony
Ja mam tak samo, oceniłem serial na 1, oglądałem urywki ale nie mogłem tego oglądać
No widzisz, taki ten serial juz jest. To tak jak powiedziec, ze w horrorze gore leje sie za duzo krwi. W Mr.Pickles juz w 1 odcinku wiadomo bylo, ze to raczej dosc specyficzna kreskowka, dlatego takie zarzuty typu, ze serial jest "zbyt brutalny, niesmaczny itp" sa troche zabawne. A co do tej kreskowki, to humoru w nim jako tako nie bylo, ale wlasnie te wszystkie postacie obrzydliwie skreowane, efekty i morderstwa dokonywane przez psa, powodowaly u mnie usmiech na twarzy i nie dlatego, ze jestem jakims psycholem, bo czesto, sie nawet na horrorach smieje, ale poniewaz wiem, ze jest to tylko bajka, ktorej nie nalezy brac na serio.
Popieram twoje zdanie.
Przyznam że mam 15 lat a Mr Picklesa oglądałem mając 12 lat.
Ten serial to tragedia.
Najbrutalniejszy i najgorszy serial jaki widziałem.
Słuszna jest teoria tego gościa który twierdzi że Mr Pickles jest opętany.
Wszystkie seriale z AS moge obejrzeć - nawet 2 odcinki Superjaila oglądałem.
Metalocalypse bardzo lubiłem.
Ale przy tym nie podołam