Wstrząsnęła mną potęga warsztatu aktorskiego. Matko, jakaż głębia siły wyrazu. Tę scenę mógłbym oglądać w pętli. Panie Jacku K., prezesie jedynie słuszny, dzięki niezmierne za ten cud ekranu.
To po co oglądasz , jeden z drugim ???? idź popatrz na telenowele "DLACZEGO JA" albo inne zapychacze małego mózgu i nie bazgrol tu te farmazony.
Jak to po co oglądam?!? Dla jaj tudzież naocznego przekonania się jak dalece sięga skretynienie.
Chociażby po to, aby ewentualna krytyka była oparta o racjonalne przesłanki, własne doświadczenia, obserwacje i spostrzeżenia. Również aby nie narazić się na bezpodstawny zarzut, że oto po pierwszym czy drugim epizodzie wieloodcinkowej epopei już "zjechano" serial nie dając mu szansy. Ja też do dziś włącznie go oglądam, choć mam o nim coraz gorszą opinię, więc w sumie - o ile dobrze policzyłem, obejrzałem - 6 odcinków. I na tej podstawie mogę mieć już własne, prywatne i subiektywne zdanie. I ten dzisiejszy był pewnie ostatnim jaki widziałem, bo kończy mi się cierpliwość :-)