PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=789749}

Korona królów

2017 - 2020
4,3 13 tys. ocen
4,3 10 1 13463
2,0 3 krytyków
Korona królów
powrót do forum serialu Korona królów
szreniawa

Niestety mi też

ocenił(a) serial na 1
lolita_11

Poczekajmy na pierwszy odcinek, maksymalnie dwa. Wtedy ocenimy czy warte jest oglądania.

szreniawa

Niestety...

szreniawa

przedstawiciele oszołomów nie widzieli żadnego odcinka, a już krytykują. debile

ocenił(a) serial na 3
Hans_Kloss

Ale widzieli zwiastuny. Do zwiastunów zazwyczaj wybiera się najciekawsze i najbarwniejsze momenty filmów. Wypada mieć nadzieję, że tu ktoś się pomylił i zadziałał dokładnie na odwrót...

ocenił(a) serial na 10
Tataaleksandrykatarzyny

Zwiastuny o nie i na tym wnioskować ? masa filmów a najbardziej tych niby dobrych zwiastun mega a film dno a jak zwiastun słaby to okazuję się nawet film lepszy na czym wy opieracie taki długi serial na kilku minutach co za dzieciarnia gimbownia pewnie cycków brak w zwiastunie i smoków jak z Gry o Srocz to jest dno od razu tak wielu piszę.

ocenił(a) serial na 3
Leszek_Ga

Panie Leszku! Z trudem rozczytuję, co pan pisze, bo z gramatyką i interpunkcją naprawdę u pana słabo. Proponuję popracować nad tym, może jest jakiś portal dla osób mających podobne problemy?

"(...)na czym wy opieracie taki długi serial na kilku minutach co za dzieciarnia gimbownia(...)"
No właśnie... Czyli dać złą ocenę po 2 odcinkach źle, a 10* - dobrze? Czy może siedzi pan gdzieś koło pana Kurskiego, który pozwolił panu obejrzeć wszystkie odcinki?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 3
Leszek_Ga

Niech się pan chociaż trochę postara z tym pisaniem, serio, proszę...

" I nie mieszaj tu jakiś polityków pewnie lewaki wy i wszystkich tu buntujecie"... Panie Leszku, nie wiem, skąd takie przypuszczenia, ale wystawiają panu bardzo słabą ocenę. A pan Kurski to nie tyle polityk, co prezes TVP, a więc producent tego filmu.

"jak nic jazda Wrogom Ojczyzny." - mogę prosić o przetłumaczenie tej złotej myśli na język polski, mój ojczysty? A pan w jakim języku porozumiewa się codziennie? Bo tego, który pan używa na forum, trudno nazwać polszczyzną...

ocenił(a) serial na 3
Leszek_Ga

Tak jest, jazda wrogom ojczyzny, będzie mnie to śmieszyć niezmiennie, ile razy przypomnę sobie pana Leszka ;-D

ocenił(a) serial na 7
szreniawa

Mnie tam zaskoczyło. Wypadło nawet dobrze.

ocenił(a) serial na 1
szreniawa

wiele można by wybaczyć i wytłumaczyć ale do prawdy to co prezentują ci pożal się boże "aktorzy" to może co najwyżej równać się z poziomem "The Room". To zbrodnia przed kamerą. połowa obsady powinna mieś sądowy zakaz uwieczniania jej na filmach. Serial nadaje się świetnie jako narzędzie tortur, może nasi już doszli do tego i kolejne odcinki skupuje baza Guantanamo.

ocenił(a) serial na 4
SirDrX

Akurat tutaj właśnie widać, że nawet nie oglądałeś, bo co jak co to aktorzy prezentują wysoki poziom pomimo innych niedociągnięć

ocenił(a) serial na 1
Vincegard

To chyba ty nie oglądałeś Matra Bryła i Tadeusz Król zarżnęli swoje role tępymi nożami. To co wspomniana pani prezentuje woła o pomstę do nieba. To nawet nie jest drewno to już kamień. Tadeusz Król nie pozostaje wiele dalej choć zdecydowanie mniej ma potknięć. No a pamiętajmy, że to są role wiodące. Ci aktorzy powinni ciągnąć film tymczasem to dwójka hamulcowych. Prawda w rolach drugoplanowych są obsadzeni starsi aktorzy znający się na swojej robocie i im nie mam za wiele do zarzucenia ale co z tego skoro role wiodące obsadzono amatorami, ba nawet gorzej niż amatorami.