PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=789749}

Korona królów

2017 - 2020
4,3 13 tys. ocen
4,3 10 1 13471
2,0 3 krytyków
Korona królów
powrót do forum serialu Korona królów

Jak oceniacie?

ocenił(a) serial na 6

Po pierwszym odcinku i drugim stwierdzam że polscy reżyserzy nie nauczyli się prowadzić kamery i wątków oraz budować relacji i fabuły od czasów "serialu" wiedźmin.

Dialogi - trochę sztuczne zwłaszcza kobiet ale litewskie trzymają poziom i rycerskie też ujdą w tłumie 4/10

Stroje i otoczenie - solidne tego się bałem ale kasa całkiem dobrze wydana 7/10

Gra aktorska na całkiem niezłym poziomie dzieci profesora bo relacje też budowane sztucznie ale widziałem gorszą 5/10

Prowadzenie kamery i utrzymywanie sensownego ciągu zdarzeń tragiczna skakanie kamery bez sensu bez jakiejkolwiek ciągłości sztuczne i psujące jakiekolwiek relacje między widzem a postacią w serialu 1/10

Ogólna ocena w całości 4 na 10 ocena bez brania pod uwagę kretyna prowadzącego cięcia kamery 6 na 10

A wy co myślicie?

ocenił(a) serial na 6
balchutowo10

Miało być że gra aktorska dzieci bardzo słaba ale ogólnie widziałem gorszą

ocenił(a) serial na 7
balchutowo10

Zgadzam się. Takie sceny jak kompiel anki czy ten turniej były niepotrzebne, ale są to minusy które wymazują plusy.

ocenił(a) serial na 1
balchutowo10

za wysokie noty dałeś, ja oceniłem całokształt na 1/10 bo nie ma sensu dopatrywać się w tym filmiku jakichś pozytywów,

ocenił(a) serial na 6
mirek1975

więc co robisz na tej stronie??? cały sens w ocenianiu i rzetelnym komentowaniu filmów to znajdywanie wad ale również i ZALET nie zależnie od ilości wad

często liczy się też kontekst i porównanie do innych "dzieł" z danego kraju aby ocenić film na poziomie również regionalnym.

ocena 1/10 i ch***j to nie ocena tylko opinia godna pudelka lub innych tego typów stron

ocenił(a) serial na 1
balchutowo10

Pytałeś "a wy co myślicie", więc Ci odpisałem. Ocena 1/10 jest dopuszczalna przez filmweb, dlatego ja dałem. Nie dopatruje się żadnych zalet w tym serialu, koncepcyjna katastrofa.

ocenił(a) serial na 2
mirek1975

Ode mnie mocne 2.Punkt za to, że produkcja jest made in Poland, tak dałbym 1.
Takiego badziewia nigdy nie oglądałem, a seriale oglądam od kilku lat więc jest to jakiś wyczyn.