PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=789749}

Korona królów

2017 - 2020
4,3 13 tys. ocen
4,3 10 1 13471
2,0 3 krytyków
Korona królów
powrót do forum serialu Korona królów

ma średnią od 6.5 do 7, tymczasem cały serial ma średnią 4.2 i taka średnia jest od początku od dwóch lat. O co tu chodzi? Ktoś mi wyjaśni?

ocenił(a) serial na 6
slyko

O to, że jakieś dzbany powstawiały po złości 1. Ja dałam uczciwie 6, a ten 3 sezon to nawet na 7. Przecież to nie jest zły serial, jedną z jego rzekomych wad jest to, że go tvp produkuje i to jest już dla niektórych powód do jechania po tym serialu bez oglądania go. Nie jest to też arcydzieło, moim zdaniem zmarnowany potencjał, pójście w kierunku telenoweli było błędem, powinni z tego zrobić coś jak teraz robią o Piłsudskim, godzinne odcinki co tydzień, lepszy scenariusz, więcej kasy w zdjęcia, kostiumy, wnętrza, lokacje, więcej intryg i dramatów, lepszych comic relifów i można by faktycznie się nim chwalić. Ale nie ma co też na nim psów wieszać. Jako że to ma formę telenoweli to trzeba się do tego dostosować i zaakceptować, że nie wszystko wyjdzie, że jakość będzie trochę tandetna, że nie wszystkie postacie będą dobrze zagrane i dobrze napisane, ale zdarzają się postacie, które się lubi i im kibicuje. W porównaniu do innych telenowel obecnych na rynku polskim wypada bardzo dobrze.

ocenił(a) serial na 6
ewej

Mam identyczne przemyślenia. Lepiej bym tego nie ujął. :)