Spójrzcie szerzej. Przy okazji kontrowersji związanych z gniotem jakim jest Korona Królów, powinna się raczej rozpocząć dyskusja o finansowaniu mediów publicznych w ogóle. Albowiem wspomniany serial to tylko wisienka na torcie. Bo ta korona koroną, ale wystarczy wejść w program TV i spojrzeć co jest serwowane w niej popołudniami i wieczorami, kiedy to większość populacji włącza telewizor. Np. jutro: 16:00 - Komisarz Aleks ; 17:25 - jaka to melodia ; 17:55 - Klan; 18:35 - Nieznane serce; 19:30 - Dziennik Telewizyjny; 20:25 - The Wall. Wygraj marzenia; 21:25 - Weekendowy hit Jedynki: Powrót Robin Hooda - film przygodowy, USA 1976 (!!!) :v (w sobotę w nocy powtórka jakby ktoś przegapił ten hit) - z całym szacunkiem dla Connerego i Hepburn; 23:20 - Urodzinowy koszmar - tutaj http://www.filmweb.pl/film/Urodzinowy+koszmar-2015-755457 piszą ludzie, że ten sam film był emitowany prawie równo rok temu 11.01.2017 r. ;) - oczywiście nota tego dzieła to 4/10; 0:55 - Komornik - O której godzinie emitowany jest dobry film?... no właśnie. O takiej żeby czasem ktoś go nie zobaczył. Sami z resztą popatrzcie na każdy inny dzień w TVP i zastanówcie się na jaką misję są przeznaczane publiczne pieniądze.
To po co oglądasz , jeden z drugim ???? idź popatrz na telenowele "DLACZEGO JA" albo inne zapychacze małego mózgu i nie bazgrol tu te farmazony.
oglądam bo chcę zobaczyć na co pupil Jarosława wydaje moje pieniądze (poza premiami dla swojej kochanki i kolegów).
"Dlaczego ja jest" jest produkcją prywatnej stacji i finansowane z prywatnych pieniędzy. W polsacie mogą sobie produkować co im się podoba.
W tym wypadku, jak napisał wyżej Ryszard, każdy z nas dokłada się do tego interesu. Wobec tego mam płacić, zamknąć gębę i zachwycać się kaszaną za 200 tys. PLN za odcinek?:)
Dobrze zostałeś wytresowany. Tylko żaden z Ciebie owczarek, a zwykły kundel z pianą na pysku. Rozumiem, że gdybyś dostał zapleśniałą karmę, to byś nawet nie zaszczekał a tylko pomerdał radośnie ogonkiem. Wierny z Ciebie piesek. Doceniam. Szczekać może i potrafisz. Z tym, że cicho i mało to groźne, bo widziałem Twą obecność już w niejednym temacie pod tym serialem. Miłego dnia Reksiu :)