Zakładam fanklub tej aktorki.Czegoś takiego jeszcze nie widziałem.Podobno studiuje na Akademii Sztuk Teatralnych we Wrocławiu.Wyobrażam sobie poziom tej uczelni.Dla mnie jej największe osiągnięcie to kąpiel w Koronie Królów.
"Nieważne", że nie mam nawet matury, będę oceniać grę aktorską, bo jestem sepcem w tej dziedzinie;)
Gdybym nie miał matury wtedy oceniłbym Smoleńsk ma siedem gwiazdek a Koronę Królów na osiem.Dlaczego nie dałeś tym dwóm wybitnym produkcją 10?? Dziwię się
;) Hmmm. Może dlatego nie dałem im 10, bo dałem im odpowiednio 7 i 8...;) Wyobraź sobie, że są takie oceny;) A nie tylko 1 i 10;) Hahaha. Dno.
Aaa. No i kolejny błąd świadczy o twoim poziomie. Otóż wyobraź sobie, że przy liczbie mnogiej pisze się "produkcjom", a nie "produkcją";))) Hahaha.
I kto tu nie ma matury?!;) Było milczeć.
Piszę się produkcją.Widać po tych ozdobnikach w tekście, ocenach filmów że jesteś lekko niepełnosprawny umysłowo.Mature miałem dawno.Jeszcze w starym stylu oparta na wiedzy a nie testach wyboru i prezentacjach jak być może ty.Studia też prawdziwe ukończyłem.Z kim ja piszę łatwo poznać po wstawkach że masz 15 lat albo rozum na tym poziomie.Przejrzałem ocenione dzieła przez ciebie:) a też użyje buźki.
Radzę ci sprawdź to sobie, bo "produkcją" to się piszę jak jest liczba pojedyncza (np. tą produkcją pokazał klasę), a przy mnogiej zawsze jest końcówka "om" (np. tym produkcjom czegoś brakuje). A ty zdecydowanie użyłeś liczby mnogiej.
A co do meritum to apeluję o więcej pokory. Mam 30 lat (a nie 15), ukończyłem wyższe studia prawnicze (na publicznej uczelni) i obecnie jestem adwokatem. Także twoja ocena (na podstawie moich wpisów) o mojej "lekkiej niepełnosprawności umysłowej" może nasuwać podejrzenia, że jeżeli tak je oceniasz, to chyba z tobą jest coś nie tak;)
Ech...
1-"Aaa" musi być z wielkiej litery, jak po kropce zaczynasz nowe zdanie.
2-Po "Aaa" użytym jako wołacz musi być przecinek.
Przykro mi, ale wyszło szydło z worka. Nie masz matury. Na maturze jest obowiązkowy język polski. A jak ktoś robi błąd w średnio każdym zdaniu, to niestety, ale na maturze z polskiego jest dwója...
Ale to dobra wiadomość. Bo to tłumaczy twoje prostactwo i antypolskość (wynikającą z twoich wpisów). Dużo gorzej by było, gdyby człowiek wykształcony, polak, oceniał Koronę Królów na 1. Ale na 1 ocenia ten serial osoba prosta i antypolska. Pytanie czy za darmo czy za pieniądze?
Pozdrów Antka i Miśkiewicza:) Kolejny oszołom prosto z sekty.Spodziewałem się tego.Osoba prosta ocenia gnioty wysoko.Tylko mogę współczuć.Wy miłośnicy sekty macie monopol na Polskość.Chłopcze jak bawiłeś się zabawkami to ja służyłem dla tej Polski w mundurze.Najpierw przez rok w kraju a potem pół roku w Bośni.
Oceniam film czy serial za to co sobą prezentuje.A Korona Królów i Smoleńsk to kicz pierwszej klasy.Ośmieszanie nic więcej.Dlatego wolę obejrzeć po raz setny Hubala czy Kamienie na szaniec....
Ok, czyli ruski za pieniądze. Mamy jasność. Ruski, wypad z baru! Bo zabije jak psa!