PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=789749}

Korona królów

2017 - 2020
4,3 13 tys. ocen
4,3 10 1 13471
2,0 3 krytyków
Korona królów
powrót do forum serialu Korona królów

Zakładam fanklub tej aktorki.Czegoś takiego jeszcze nie widziałem.Podobno studiuje na Akademii Sztuk Teatralnych we Wrocławiu.Wyobrażam sobie poziom tej uczelni.Dla mnie jej największe osiągnięcie to kąpiel w Koronie Królów.

ocenił(a) serial na 4
Janus83

Odtwórczyni roli Aldony/Anny nazywa się Marta Bryła.

gaudium

Nie ważne jak się nazywa ważne jak gra:)

ocenił(a) serial na 7
Janus83

"Nieważne", że nie mam nawet matury, będę oceniać grę aktorską, bo jestem sepcem w tej dziedzinie;)

ulpianus

Gdybym nie miał matury wtedy oceniłbym Smoleńsk ma siedem gwiazdek a Koronę Królów na osiem.Dlaczego nie dałeś tym dwóm wybitnym produkcją 10?? Dziwię się

ocenił(a) serial na 7
Janus83

;) Hmmm. Może dlatego nie dałem im 10, bo dałem im odpowiednio 7 i 8...;) Wyobraź sobie, że są takie oceny;) A nie tylko 1 i 10;) Hahaha. Dno.

Aaa. No i kolejny błąd świadczy o twoim poziomie. Otóż wyobraź sobie, że przy liczbie mnogiej pisze się "produkcjom", a nie "produkcją";))) Hahaha.

I kto tu nie ma matury?!;) Było milczeć.

ulpianus

Piszę się produkcją.Widać po tych ozdobnikach w tekście, ocenach filmów że jesteś lekko niepełnosprawny umysłowo.Mature miałem dawno.Jeszcze w starym stylu oparta na wiedzy a nie testach wyboru i prezentacjach jak być może ty.Studia też prawdziwe ukończyłem.Z kim ja piszę łatwo poznać po wstawkach że masz 15 lat albo rozum na tym poziomie.Przejrzałem ocenione dzieła przez ciebie:) a też użyje buźki.

ocenił(a) serial na 7
Janus83

Radzę ci sprawdź to sobie, bo "produkcją" to się piszę jak jest liczba pojedyncza (np. tą produkcją pokazał klasę), a przy mnogiej zawsze jest końcówka "om" (np. tym produkcjom czegoś brakuje). A ty zdecydowanie użyłeś liczby mnogiej.

A co do meritum to apeluję o więcej pokory. Mam 30 lat (a nie 15), ukończyłem wyższe studia prawnicze (na publicznej uczelni) i obecnie jestem adwokatem. Także twoja ocena (na podstawie moich wpisów) o mojej "lekkiej niepełnosprawności umysłowej" może nasuwać podejrzenia, że jeżeli tak je oceniasz, to chyba z tobą jest coś nie tak;)

ulpianus

To współczuję palestrze.Onomatopeje i uśmieszki plus wysoka ocena kiczu mówi wszystko.

ocenił(a) serial na 7
Janus83

Ale chociaż nie robię błędów językowych w co drugim wpisie;)

ulpianus

Hahahaha;);)aaa.;) aaa adwokat ze Smoleńska i Korona Królów.

ocenił(a) serial na 7
Janus83

Ech...
1-"Aaa" musi być z wielkiej litery, jak po kropce zaczynasz nowe zdanie.
2-Po "Aaa" użytym jako wołacz musi być przecinek.

Przykro mi, ale wyszło szydło z worka. Nie masz matury. Na maturze jest obowiązkowy język polski. A jak ktoś robi błąd w średnio każdym zdaniu, to niestety, ale na maturze z polskiego jest dwója...

Ale to dobra wiadomość. Bo to tłumaczy twoje prostactwo i antypolskość (wynikającą z twoich wpisów). Dużo gorzej by było, gdyby człowiek wykształcony, polak, oceniał Koronę Królów na 1. Ale na 1 ocenia ten serial osoba prosta i antypolska. Pytanie czy za darmo czy za pieniądze?

ulpianus

Pozdrów Antka i Miśkiewicza:) Kolejny oszołom prosto z sekty.Spodziewałem się tego.Osoba prosta ocenia gnioty wysoko.Tylko mogę współczuć.Wy miłośnicy sekty macie monopol na Polskość.Chłopcze jak bawiłeś się zabawkami to ja służyłem dla tej Polski w mundurze.Najpierw przez rok w kraju a potem pół roku w Bośni.
Oceniam film czy serial za to co sobą prezentuje.A Korona Królów i Smoleńsk to kicz pierwszej klasy.Ośmieszanie nic więcej.Dlatego wolę obejrzeć po raz setny Hubala czy Kamienie na szaniec....

ocenił(a) serial na 7
Janus83

Ok, czyli ruski za pieniądze. Mamy jasność. Ruski, wypad z baru! Bo zabije jak psa!

ulpianus

Dziękuję za poprawienie humoru.Antek potrzebuje takich do swojej komisji.Lubi młodych chłopców.