Film ukazujący Polskę w dawnych dziejach historycznych - sam pomysł zasługuje na miano arcydzieła. Jaki będzie sam film?... należy dać szansę, a nie krytykować.
i to wiele tłumaczy, co ciekawe nie jest to jedyny przypadek. Istnieje dziwna zbieżność wysokiej punktacji ze stażem, a przecież to bardzo łatwo prześledzić. Pomysłowość niektórych decydentów nie zna granic :-). Szkoda, że cierpi na tym jakość tego forum
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wiedziałam że będzie wysyp dyszek od kont założonych specjalnie na potrzeby tego serialu, nie zawodzicie mnie, dzięki
Konto założone na potrzeby wyrażania własnej opinii prywatnej, w publicznej przestrzeni medialnej. Ocena wygórowana, ale na przekór tym co hejtują. Mnie jak się nie podoba to nie oglądam, a co dopiero hejtować... szkoda na to czasu :) Demokracja polega na tym, że każdy ma prawo oglądać to co mu się podoba, a krytyka dla zaspokojania jakichś wewnętrznych potrzeb jest w społeczeństwach nie potrzebna bo tylko dzieli. Miłego dnia :)
no pewnie po co krytykować cokolwiek, niech każdy film i serial ma ocenę 10/10 a woń gówna nazywajmy perfumami.
Żeby ocenić ten serial 10/10 trzeba być debilem, "sam pomysł zasługuje na miano arcydzieła" że co ? największa bzdura jaką słyszałam XDDDD Jako Polka czuję się zażenowana takim serialem, nasza historia zasługuje na profesjonalnie zrealizowany serial, z prawdziwymi aktorami, a nie na parodię na poziomie "trudnych spraw". Lepiej żeby w ogóle nie było takich seriali, niż robić pośmiewisko z historii.