Korona królów

2017 - 2020
4,3 13 tys. ocen
4,3 10 1 13491
2,0 3 krytyków
Korona królów
powrót do forum serialu Korona królów

Film ukazujący Polskę w dawnych dziejach historycznych - sam pomysł zasługuje na miano arcydzieła. Jaki będzie sam film?... należy dać szansę, a nie krytykować.

Tomi_88

Przepraszam bardzo, ale... 10/10?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!

narev92

konto założone na potrzeby oceny serialu

ocenił(a) serial na 3
_nene_

i to wiele tłumaczy, co ciekawe nie jest to jedyny przypadek. Istnieje dziwna zbieżność wysokiej punktacji ze stażem, a przecież to bardzo łatwo prześledzić. Pomysłowość niektórych decydentów nie zna granic :-). Szkoda, że cierpi na tym jakość tego forum

ocenił(a) serial na 1
Tomi_88

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wiedziałam że będzie wysyp dyszek od kont założonych specjalnie na potrzeby tego serialu, nie zawodzicie mnie, dzięki

ocenił(a) serial na 8
inkawa

Konto założone na potrzeby wyrażania własnej opinii prywatnej, w publicznej przestrzeni medialnej. Ocena wygórowana, ale na przekór tym co hejtują. Mnie jak się nie podoba to nie oglądam, a co dopiero hejtować... szkoda na to czasu :) Demokracja polega na tym, że każdy ma prawo oglądać to co mu się podoba, a krytyka dla zaspokojania jakichś wewnętrznych potrzeb jest w społeczeństwach nie potrzebna bo tylko dzieli. Miłego dnia :)

ocenił(a) serial na 1
Tomi_88

no pewnie po co krytykować cokolwiek, niech każdy film i serial ma ocenę 10/10 a woń gówna nazywajmy perfumami.
Żeby ocenić ten serial 10/10 trzeba być debilem, "sam pomysł zasługuje na miano arcydzieła" że co ? największa bzdura jaką słyszałam XDDDD Jako Polka czuję się zażenowana takim serialem, nasza historia zasługuje na profesjonalnie zrealizowany serial, z prawdziwymi aktorami, a nie na parodię na poziomie "trudnych spraw". Lepiej żeby w ogóle nie było takich seriali, niż robić pośmiewisko z historii.

ocenił(a) serial na 8
inkawa

Fakt, wykonanie nie jest najlepszej jakości, ale to nie film... tylko serial (telenowela historyczna) ;). Ma Pani prawo do własnej opinii i szanuje ją. Uciekam do rzeczywistości. Jeszcze raz miłego dnia.