Postawili mu na brzuchu świecę i jest taki moment w którym widać jak się świeca podnosi do góry. Nik z zebranych w sali nie zauważył że król oddycha, żyje. Ktoś powinien zareagować a tu nic, no jak można robić taki serial.
Chłopie jakby się czeepiać o takie bzdety, co może oprócz ciebie nielicznym się udało wychwycić to podejrzewam, że połowa seriali na świecie by nie powstała.
No przecież nie będę sie czepiał gry aktorskiej, dialogów, scenografii itp. Pozdro
Takich głupich błędów pewnie można wychwycić dziesiątki w najlepszych serialach jakie powstały na całym świecie. Więc jak dla mnie bezsensowny jest ten twój temat.
Zgodzę sie dodam że nawet największe produkcje filmowe nie tylko serialowe mają takie wpadki np Gladiator, Matrix, Gwiezdne Wojny i wiele innych. Może warto założyć taki "bezsensowny" wątek w którym ludzie będą opisywali wypzystkie wpadki które dostrzegli w tym serialu, taka mała zabawa i już nie bezsensowna. Nie wiem tylko czy to się uda i wątek będzie żył bo widzisz różnica między najlepszymi serialami wyprodukowanymi na całym świecie a tą szmirą jest taka że te najlepsze seriale chce się oglądać nawet kilka razy jeden odcinek i wtedy te błędy łatwiej wyłapać i zajmują się tym ludzie na całym świecie. Niestety w tym przypadku ja już dałem sobie spokój z tym serialem i obawiam się że duża część ludzi dająca mu szansę też juz sobie dopuściła. Nie wspominam o podbijaniu tym czymś swiata. Oglądalność już nie będzie większą chyba że kurski powie że widownia rośnie :)
Mi się właśnie dobrze ogląda ten serial, dlatego nie zauważyłem tego błędu i jak dla mnie ocenianie na jeden to jakieś nieporozumienie.
No to powodzenia w oglądaniu dalej jak to mówią o gustach się nie dyskutuje tym bardziej filmowych. Jednemu przeszkadza oddychajacy trup innemu nie, jeden lubi słuchać drewnianych dialogów drugi nie, jednemu nie przeszkadza sterylność prezentowanego świata drugiemu przeszkadza. Chłopie lepiej by im to wyszło gdyby wybrali się z kamerą na oblężenie Malborka 2017 i to wszystko sfilmowali. Szkoda gadać. Zobaczymy za 2 miesiace jaką bedzie mial ocenę. Legła!!!!
Zabawa? No ok. W 7 chyba odcinku dzieciaki są związane w lesie, scena dość autentyczna z daleka, z bliska było widać luźno zawiązane sznury (rozumiem, żeby dzieci nie skrzywdzić), ale było widać, ze mogłyby się same rozwiązać, no chyba, że zemdlały ze strachu i nie robiło im to różnicy... ;)
Daję szansę innym, teraz na tapecie http://m.filmweb.pl/serial/W+cieniu-2014-736276 polecam.