Żal mi Ciebie jak nie znasz to się nie wypowiadaj jakie mieli Piastowie stroje i wystroje itp. Są dobrymi kopiami co nawet już pokazano kilka lat temu w naszej najlepszej grze Polskiej Wiedźminie 3 jak i do dziś na świecie to najlepsza gra a inne teraz wzorowane po trochu od Wiedźmina 3 ,co w szoku nawet historycy byli jak to wszystko tak dobrali i mega zaciągnęli historii wzorowanej na Słowianach i Dynastii Piastów nawet niektóre są identyczne tutaj w filmie.
"i do dziś na świecie to najlepsza gra a inne teraz wzorowane po trochu od Wiedźmina 3" nie kompromituj się
10/10 ??? Arcydzieło ??? Serio ??? Jak lubisz trolować (bo to nie może być na poważnie) to staraj się być bardziej wiarygodnym
Nie chcę przytaczać jak moja koleżanka , przewodnik wycieczek nazywa turystów, którym nic nigdy nie podoba.
Obraziłbyś się
Droga Beato. Zazwyczaj dużo mi się podoba i bardzo wielu aktorów oceniłem na 8,9,10 pkt. Jedynkę dałem chyba pierwszy raz bo to najgorsza aktorka jaką w życiu widziałem. Mam nadzieję że już nigdy niczego nie zagra.