PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=789749}

Korona królów

2017 - 2020
4,3 13 tys. ocen
4,3 10 1 13471
2,0 3 krytyków
Korona królów
powrót do forum serialu Korona królów

knot straszliwy

ocenił(a) serial na 2

dialogi, gra aktorów, dekoracje, stroje...wszystko fatalne

ocenił(a) serial na 10
scypion1

Żal mi Ciebie jak nie znasz to się nie wypowiadaj jakie mieli Piastowie stroje i wystroje itp. Są dobrymi kopiami co nawet już pokazano kilka lat temu w naszej najlepszej grze Polskiej Wiedźminie 3 jak i do dziś na świecie to najlepsza gra a inne teraz wzorowane po trochu od Wiedźmina 3 ,co w szoku nawet historycy byli jak to wszystko tak dobrali i mega zaciągnęli historii wzorowanej na Słowianach i Dynastii Piastów nawet niektóre są identyczne tutaj w filmie.

użytkownik usunięty
Leszek_Ga

"i do dziś na świecie to najlepsza gra a inne teraz wzorowane po trochu od Wiedźmina 3" nie kompromituj się

ocenił(a) serial na 1

Lesiu pisał to po odejściu prosto od pługa.

Leszek_Ga

10/10 ??? Arcydzieło ??? Serio ??? Jak lubisz trolować (bo to nie może być na poważnie) to staraj się być bardziej wiarygodnym

ocenił(a) serial na 6
scypion1

Nie chcę przytaczać jak moja koleżanka , przewodnik wycieczek nazywa turystów, którym nic nigdy nie podoba.
Obraziłbyś się

ocenił(a) serial na 2
Beata_157

Droga Beato. Zazwyczaj dużo mi się podoba i bardzo wielu aktorów oceniłem na 8,9,10 pkt. Jedynkę dałem chyba pierwszy raz bo to najgorsza aktorka jaką w życiu widziałem. Mam nadzieję że już nigdy niczego nie zagra.

ocenił(a) serial na 1
scypion1

koszmar, koszmar, koszmar

scypion1

Raczej gniot.

ocenił(a) serial na 2
jolakwach

racja, gniot