mnie zastanawia czemu nie pokazali historii Polski od Mieszka I i Dobrawy,chrztu Polski w 966 r. tylko od razu jest król Władysław Łokietek (1333 r.) i jego syn Kazimierz następca tronu...
przeskok czasowy duży...
Jako całość historyczna podoba mi się - może dzieciaki lepiej się historii nauczą:P
To samo mam na myśli to by było mega i każdy sezon z różnego panowania ,a to sam już koniec, ale ryzyko by było po dzisiejszym pokoleniu i gimbiazy z ich prawdziwą historią Gry o Srocz co poniżej już zjechane jak się da po pierwszym odcinku jest tu masa takich co robią to pod każdym serialem, powinna być blokada na głosowanie seriali i dopiero włączana po 30-40% serialu minimum. Ale tu fani żydowni-TVN jadą i także anty Polskie sekty lewaków i innych takich politycznych badziewi, a drugie to Dynastia Piastów to prawdziwa Polska i założyciele Polski. Normalnie wstyd co te nie Polskie śmiecie robią bo inaczej tego nazwać nie można. A TVN boli i ma boleć bo mają najlepszy dźwięk jak i muzykę produkcji najlepszej na świecie gry, a nie jak ich filmy i seriale co każdy ma dźwięk 0na10.