Kosmiczne wojny

Beast Wars: Transformers
1996 - 1999
7,6 3,4 tys. ocen
7,6 10 1 3373
5,6 5 krytyków
Kosmiczne wojny
powrót do forum serialu Kosmiczne wojny

Ach te sentymenty...
To były piękne czasu, a bajka była pierwszorzędna!
Wszystko co miało być to było.
10/10

ocenił(a) serial na 9
KaladzeKSG

Opowiedzcie moją opowieść tym, którzy spytają... Mówcie prawdę złą i dobrą, niech będzie mi dane być osądzonym sprawiedliwie... Reszta... jest milczeniem.

Tell my tale to those who ask... Tell it truly, the ill deeds, along with the good... and let me be judged accordingly... The rest... is silence...

Heh sporo czytałem o tej "bajce" i mogę stwierdzić tylko że mimo wielu przeciwności, a może dzięki nim... stworzono coś wielkiego...

tasm_dis

Ech, Dinobot... :D
Pamiętam, jak kiedyś co tydzień wstawałam rano, żeby obejrzeć kolejny odcinek. Dobrze, że teraz można wszystko znaleźć w internecie :)

ocenił(a) serial na 10
KaladzeKSG

Arcydzieło! jestem z wami !!!! Cudowna bajka!

ocenił(a) serial na 10
ha7ny

Podpisuje się pod tym Świetny serial;.
też wstawałem co tydzień w niedziele żeby go oglądnąć :)

ocenił(a) serial na 9
rampagee

Też oglądałem go co tydzień. Mam do tego serialu ogromny sentyment. Wspomniana wcześniej scena śmieci Dinobota (choć jak się potem okazało-"nieostatecznej") była momentem, przy którym niemal ryczałem- Dino był moją ulubioną postacią. Teraz boję się go oglądać by nie zatrzeć wrażenia doskonałej animacji komputerowej jaką wtedy mógł się poszczycić. Pamiętam jak kilka lat po obejrzeniu serialu zobaczyłem oryginalne Transformers i myślałem, że to głupia podróbka Beast Wars:) Wracając do tematu. Nigdy nie zapomnę końcówki 2 sezonu (albo 1, wybaczcie ale nie pamiętam). Wszystko układa się zgodnie z planem Maximali, Optimus wyrusza w przestrzeń kosmiczną,a tu bardzo niemiła niespodzianka ze strony głównego złego i pytanie narratora-Koniec ?

ocenił(a) serial na 9
ha7ny

Dobry Serial Animacyjny, nie żadna bajka rysunkowa jak kreskówki, odróżniajcie ludzie Bajki od Anime, i Animacji komputerowej.

KaladzeKSG

Wspominam bardzo miło, choć nie obejrzałam wszystkich odcinków. A teraz niedawno przypomniałam sobie, dzięki filmowi Transformers, że takie coś było.
Lubiłam te autoboty obdarzone własnymi osobowościami. Dobra bajka - dla młodszych i troszkę starszych.

ocenił(a) serial na 10
karolajna_7

Zamiast puszczać nijakie telenowelskie badziewia, którymi zasrali cały
kanał, mogliby "wcisnąć" w zastępstwie jakiegokolwiek tasiemca, Kosmiczne
wojny.

ocenił(a) serial na 10
forsakenvanity

Absolutnie ulubiony serial z dzieciństwa.

ocenił(a) serial na 8
rynsztof

Dzieciństwo + ta bajka to były czasy 10/10

użytkownik usunięty
KaladzeKSG

Jeden z seriali, na którym się wychowałam. Nigdy go nie zapomnę.

ocenił(a) serial na 10

bardzo dobra produkcja 10/10

ocenił(a) serial na 10
KaladzeKSG

Pamiętam jak co niedziele razem z braćmi zasiadaliśmy przed telewizorem i oglądaliśmy tą cudną bajkę 10/10.

ocenił(a) serial na 10
SplinaMS

Warto nadmienić, że to chyba najlepszy serial o Transformerach w ogóle. Rewolucyjne podejście do tematu, klimat i przede wszystkim głębia postaci - nie zauważyłem tego na tak mistrzowskim poziomie w innych odsłonach.

ocenił(a) serial na 10
rynsztof

Masz 110% racji.