Szkoda, że już nie leci w soboty na polsacie. Najbardziej lubiłem tego geparda <3
Szkoda,szkoda ale od czego ma się net ;). Co do Cheetor'a ( Gepardron xD ) to też go lubię,ale wole Depth Charge'a ( Głębinobot xD )i Rampage'a ( Pieniacz xD )
O tak... to były czasy... po szkole zawsze pędziłam do domu żeby zdążyć na kolejny odcinek. Moimi ulubieńcami byli Cheetor, Rattrap, Silverbolt i Tigertron.
Co do Silverbolta, może to zabrzmieć trochę głupio, ale trochę byłam w nim zakochana - taka głupia szczenięca miłość do bohatera z kreskówek :P.
Szkoda że serial już nie leci... :-(
hehe... Ty i Silverbolt to nic... Ja jestem do dziś zakochana w Depth Charge'u < mam gust ;P >
ten Rattrap... prawdziwy komediant ;P
ja zazwyczaj z kuzynem to oglądałam ;P
Chciałbym żeby autorze sprobowali wskrzesić serial.
3 serię da się jeszcze oglądać, ale grafika w 1szej kłuje w oczy.
Silverbolt to też mój ulubiony... W swym błyszczącym pancerzu wyglądał niczym jakiś rycerz i tak się z resztą też zachowywał. Reszta pajacowała, jak np. szczurek, albo ten drugi Gepardon. Dinobot był draniem, nosorożec był jakiś spokojniejszy. Tygrys i małpa też fajni, ale najlepszy Silverbolt
Silverbolt jest bardzo fajny. Tygrytron był dziki. Żył tylko na łonie natury i był raczej samotnym wędrowcem. Gepardon był narwany i często najpierw robił, a potem myślał. Szczur to taki zręczny zwiadowca, który potrafi się zatroszczyć o własną skórę. Cała reszta spoko :) Nie uważacie, że wątek i postać Blackarachni zostały ciekawie rozwinięte ? Dinobot nie był draniem, tylko wojownikiem :) I miał honor. Poza tyn Brzytwozora (Airrazor) była super. Ale bardzo szkoda mi było bohaterów, którzy zgięli. Jak oglądaliście to wiecie o czym mówię.
Dawno oglądałem i wszystkiego już nie pamiętam, ale wiem że kilku ugotowało się w jakiejś magmie.
cheh ma na dvd
moim ulubionym transformerem był:
depth charge-głębinobot,siverbolt-sreby grom,wasspinator-osator
Zapomniał byb i dinobot był chyba największym wojownikiem w całym bw
co pokazuje w odcinku kodeks bohaterski.
Był wielce honorowy. I jego honor powraca w ostatnim odcinku bw nemesis
jka pobaga optimusowi w walce z megatronem.
Bardzo kłucił się z rattrapem ale go tak naprawde lubił.
"Pewnych rzeczy nie da się odwrócić ale można złagodzić efekty" - dinobot
Faktycznie, po obejrzeniu paru odcinków, zmieniam zdanie na temat Dinobota.
To prawdziwy samuraj, wierny do końca swemu brutalnemu kodeksowi. Moim ulubionym pozostaje jednak Srebrny. Po prostu odnajdywałem w nim swoje cechy charakteru,takie jak niechęć do nadmiaru przemocy,postępowanie według swoich zasad,przywiązanie i poświęcenie, ze skłonnością do lekkiej przesady włącznie.Także jego tryb bestii bardzo mi się podobał: połączenie Wilka(mój ulubiony zwierzak) i Orła.
Może i jestem romantykiem, ale Silverbolt miał swój własny, niepowtarzalny styl.