Kosmiczne wojny

Beast Wars: Transformers
1996 - 1999
7,6 3,4 tys. ocen
7,6 10 1 3373
5,6 5 krytyków
Kosmiczne wojny
powrót do forum serialu Kosmiczne wojny

Awesome

ocenił(a) serial na 10

Szkoda, że już nie leci w soboty na polsacie. Najbardziej lubiłem tego geparda <3

InowroclawskiWilk

Szkoda,szkoda ale od czego ma się net ;). Co do Cheetor'a ( Gepardron xD ) to też go lubię,ale wole Depth Charge'a ( Głębinobot xD )i Rampage'a ( Pieniacz xD )

Auryl

O tak... to były czasy... po szkole zawsze pędziłam do domu żeby zdążyć na kolejny odcinek. Moimi ulubieńcami byli Cheetor, Rattrap, Silverbolt i Tigertron.

Co do Silverbolta, może to zabrzmieć trochę głupio, ale trochę byłam w nim zakochana - taka głupia szczenięca miłość do bohatera z kreskówek :P.

Szkoda że serial już nie leci... :-(

super_zuza

hehe... Ty i Silverbolt to nic... Ja jestem do dziś zakochana w Depth Charge'u < mam gust ;P >
ten Rattrap... prawdziwy komediant ;P
ja zazwyczaj z kuzynem to oglądałam ;P

Auryl

Chciałbym żeby autorze sprobowali wskrzesić serial.
3 serię da się jeszcze oglądać, ale grafika w 1szej kłuje w oczy.

ocenił(a) serial na 10
super_zuza

Silverbolt to też mój ulubiony... W swym błyszczącym pancerzu wyglądał niczym jakiś rycerz i tak się z resztą też zachowywał. Reszta pajacowała, jak np. szczurek, albo ten drugi Gepardon. Dinobot był draniem, nosorożec był jakiś spokojniejszy. Tygrys i małpa też fajni, ale najlepszy Silverbolt

ocenił(a) serial na 10
Lucas207

Silverbolt jest bardzo fajny. Tygrytron był dziki. Żył tylko na łonie natury i był raczej samotnym wędrowcem. Gepardon był narwany i często najpierw robił, a potem myślał. Szczur to taki zręczny zwiadowca, który potrafi się zatroszczyć o własną skórę. Cała reszta spoko :) Nie uważacie, że wątek i postać Blackarachni zostały ciekawie rozwinięte ? Dinobot nie był draniem, tylko wojownikiem :) I miał honor. Poza tyn Brzytwozora (Airrazor) była super. Ale bardzo szkoda mi było bohaterów, którzy zgięli. Jak oglądaliście to wiecie o czym mówię.

ocenił(a) serial na 10
Reven_4

*zginęli

ocenił(a) serial na 10
Reven_4

Dawno oglądałem i wszystkiego już nie pamiętam, ale wiem że kilku ugotowało się w jakiejś magmie.

Lucas207

cheh ma na dvd

moim ulubionym transformerem był:
depth charge-głębinobot,siverbolt-sreby grom,wasspinator-osator

bzykaniec

Zapomniał byb i dinobot był chyba największym wojownikiem w całym bw
co pokazuje w odcinku kodeks bohaterski.
Był wielce honorowy. I jego honor powraca w ostatnim odcinku bw nemesis
jka pobaga optimusowi w walce z megatronem.
Bardzo kłucił się z rattrapem ale go tak naprawde lubił.

"Pewnych rzeczy nie da się odwrócić ale można złagodzić efekty" - dinobot

ocenił(a) serial na 10
bzykaniec

Faktycznie, po obejrzeniu paru odcinków, zmieniam zdanie na temat Dinobota.
To prawdziwy samuraj, wierny do końca swemu brutalnemu kodeksowi. Moim ulubionym pozostaje jednak Srebrny. Po prostu odnajdywałem w nim swoje cechy charakteru,takie jak niechęć do nadmiaru przemocy,postępowanie według swoich zasad,przywiązanie i poświęcenie, ze skłonnością do lekkiej przesady włącznie.Także jego tryb bestii bardzo mi się podobał: połączenie Wilka(mój ulubiony zwierzak) i Orła.
Może i jestem romantykiem, ale Silverbolt miał swój własny, niepowtarzalny styl.

InowroclawskiWilk

Jak byłem mały to każdy odcinek obejrzałem xD