Witam,
mniej więcej w jakim okresie i na jakim kanale można było obejrzeć Kosmiczne wojny?
Czy serial pojawił się u nas niemal od razu po wyprodukowaniu, czy trochę wody w Wiśle upłynęło?
A pytam po prostu z ciekawości, bo tak się zachwycacie że poziom tego dzieła był wysoki.
Mniej więcej do dwutysięcznego roku oglądałem dużo lub nawet bardzo dużo seriali ze szklanego ekranu, więc jakim sposobem nie widziałem ani odcinka tego?
Nie twierdzę, że oglądałem wszystko jak leci, ale w miarę możliwości z interesujących tytułów choćby po kilka odcinków, aby mieć jako takie rozeznanie w fabule. A trochę animacji w życiu widziałem, a zwłaszcza za dzieciaka.
około 2000-2002 roku, nie pamiętam jaki to kanał był..jakieś TV 4 czy Nasza TV, coś w tym stylu. Bardzo fajny serialik, z uwielbianiem go oglądałem i nawet niedawno sobie ściągnąłem i jeszcze raz wszystkie odcinki przewalczyłem.
Polsat to był i dopiero koło 2000 roku leciał mimo ze jest z 1996 .Czego nie widziałeś ??? nie mam pojęcia, nie wiem ile miałeś lat ja 11 może po prostu za stary byleś i cie nie interesowało ??? Teraz 21 na karku ale też jak kolega wyżej załatwiłem sobie i obejrzałem mimo ,że w tym wieku to już nie to samo co wówczas. Ale wiadomo starość nie radość :)