Wlasnie doczytalam ze nie bedzie juz emisji krolowej na Pulsie2 od poniedzialku 26 stycznia . Czemu czy oni nie widza ze to strzal w stope? Kto to bedzie ogladal o 13.30? Zostaje internet no ale niestety nie dla wszystkich. Ja mam na limit wiec u mnie odpada. Juz lepiej by zdjeli z glownego pulsu a zostawili wieczorna emisje na puls2.
tak samo jak jesteś moim życiem przerwac emisje po nie calej polowie. puls sie stacza
Oni chyba robią wszystko w tym pulsie, żeby te seriale oglądało zamiast jak najwięcej to jak najmniej osób, tak to przynajmniej wygląda. Najlepiej polikwidować wieczorami i zamiast tego dać byle co, żeby nie było na co patrzeć. :/ To, że przerywają emisję Królowej Serc wieczorem to jest jakaś kompletna porażka. :/
Oby puścili królową do końca chociaż na głównym kanale, bo znając ich są wstanie zdjąć ten serial z anteny i dorzucić 3 odcinek sekretu lub 2 zbuntowanego anioła którego nie wiem po co puszczają od nowa. :/
No ten zbuntowany to porażka. Owszem bardzo lubiłam ten serial. Fajnie ze dali powtórkę po tylu latach ale jedna wystarczy ! A nie kolejna zaraz po poprzedniej a przecież ta telka ma 270 odc! Już lepiej by powtórzyli inne np właśnie Elisa czy Pustynna burza (akurat nie oglądałam) albo Duch Eleny.
Tv4 puszcza o normalnej porze telenowele i na oglądalność nie narzekają ale ci w pulsie wiedzą najlepiej oczywiście.
No właśnie z tą stacją to nigdy nic nie wiadomo. Po co w ogóle zaczynają emisję jakiegoś serialu, którego potem i tak nie mają zamiaru skończyć i urywają go gdzieś po połowie. Co za bezsens. :/ Oby tylko tak nie zrobili z tą Królową, bo to już by była najgorsza porażka tej stacji.
No niestety nie zartuje. Najpierw wyczytalam o tym na stronie pulsu w komentarzach (potwierdzone przez stacje) a potem szybciutko weszlam na program tv i rzeczywiscie krolowej na puls2 od dzis juz nie ma. I oni chca miec dobra ogladalnosc. Lepiej by zdjeli te emisje o 13.30 i tak wiekszosc o tej porze nie zobaczy a zostawili nawet o tej bardzo poznej 22.30. Załamka :(
Z ust mi to wyjęłaś. Myślę dokładnie tak samo. Jak przeczytałam Twój post od razu weszłam na stronę Puls2, a tam po "Królowej serc" ani śladu. Dali wielką plamę... A Puls też mnie wkurza. No bo kurcze. Tak ja mówisz godzina emisji jest beznadziejna i choć widziowie wielokrotnie dają znać, że im to nie pasuje są olewani. Ale jakoś "Zbuntowanego anioła" emitują chociaż dopiero co się skończył. I to ma być niby na życzenie widzów. Więc co to ma znaczyć... Są widzowie równi i równiejsi? Nie traktują widzów jak należy.
Myślę, że dla chcącego nic trudnego. Jeśli ktoś będzie chciał, to obejrzy, czy to w zwykłym Pulsie czy w internecie. Widocznie w godzinach popołudniowych nie mieli aż takiej oglądalności, a co do Zbuntowanego, to mówili, że powtórki "na specjalne życzenie widzów".
Wczoraj cały dzień czekałam na kolejny odcinek i aż się we mnie zagotowało jak przed 22:30 zobaczyłam, że nie ma "Królowej serc" :/ Myślałam, że to pomyłka, ale niestety. Nie wiem co oni chcą osiągnąć tym, że w jedynym właściwym czasie dla tej telenoweli puszczają jakieś badziewia. I jeszcze tłumaczą się "spadającą oglądalnością". Jak oni chcą porządnie zbadać tą oglądalność skoro to dopiero 26 odcinek, a oni od początku emisji odwalają takie cyrki. Mam nadzieję, że sięgną po rozum do głowy, bo aż się wierzyć nie chce co oni wyprawiają.
Tyle ludzi im pisze a oni każdemu odpisują ze to PRZEZ NAS bo jest mala oglądalność. No duza nie bedzie jak beda ja liczyc o 13.30. A ile leciala telka na puls 2 ? Tydzien dwa? Jeszcze byla przerwa swiateczna to chyba troche malo zeby juz ogladalnosc obliczac. Az wierzyc sie nie chce ze 3 odc naraz aukcji w ciemno czy jerry Springer show maja wieksza widownie.
Dokładnie. Widziałam te ich odpowiedzi..."niska oglądalność", "mało widzów"...No chyba nie, skoro tyle ludzi się uniosło w tej sprawie. Programy o kupowaniu starych magazynów czy walizek lecą u nich praktycznie przez cały dzień, a jedną godzinę odstąpić na porządną telenowelę to nie łaska. A już hitem jest wstawienie drugiego odcinka Sekretu po północy. Niech im rośnie oglądalność, proszę bardzo!
Już o tym pisałam na forum Burzy. To jest kompletna porażka, Ja zawsze oglądałam wieczorem. Ale dzięki Bogu mam dekoder z nagrywarą i sobie nagrywam teraz. Godziny emisji na Pulsie to kompletne nieporozumienie, kto to będzie oglądał, Mogliby dać gdzieś po południu a nie jak wszyscy są w pracy czy szkole, Coś czuje że nikt tego ogladał nie będzie i zdejmą z anteny. Lepiej uraczyć widzów Zbuntowanym aniołem po raz setny. Kto to mądry wymyślił? Dopiero się skończył a już znowu leci od początku. Zwłaszcze że niedawno na innym kanale też leciał?Dobrze kojarzę?Rele5 lub jakiś Polsat romans.
Zgadzam się z Wami w zupełności. Szlag mnie trafia. Tak jak mówicie "Zbuntowanego anioła" emitują na życzenie widzów, a my to co? Na stronie pojawia się cała masa komentarzy dotyczących zmiany godziny emisji na Pulsie i to olewają. A zdjęcie z ramówki Pulsu 2 to już w ogóle głupota. I o ile iewm nawet wcześniej tego nie zakomunikowali ani nic.