Mam pytanie do odc. 2. Wydaje mi się ze tam jest błąd. Zaraz jak Reina odzyskuje pamięć jest retrospekcja 5 lat wstecz do 2009 r. Nicolas wychodzi z wiezienia, ma szkolenie itd. Potem spotyka się ze Smith i ona mu mówi: 3 lata temu wyszedłeś z wiezienia (2009 + 3 = 2012), a za chwile dodaje: Reina i Victor są razem od 8 lat i dopiero tera biorą ślub (2006 + 8 = 2014). To w końcu jak oni rozmawiają jest 2012 czy 2014? Bo już nie ogarniam:/
W takich telenowelach lubią popełniać tego typu błędy, więc pozostaje nam je tylko ignorować. :) Oczywiście akcja zaczęła się w 2006 (retrospekcje, poznanie się Nicolasa i Reiny) a dzieje się głównie w 2014.
Dzięki za szybką odpowiedź :) Nie dawało mi to spokoju. Też właśnie zauważyłam, że w telenowelach takie błędy to chleb powszedni, czasami to jest strasznie irytujące.
A tak przy okazji mam pytanie. Dlaczego Reina i Victor wzieli slub dopiero po 8 latach znajomosci?
oni byli ze sobą na pokaz, Reina zbierała przeciw niemu dowody i w dniu ślubu miała oddać je policji i się od niego uwolnić, ale Greta zabrała jej dowody i musiała za niego wyjść, żeby jej nie zabił.