Hej, czy jest ktoś może na forum, kto ogląda po raz pierwszy "Królową serc"? A może są osoby, które oglądają drugi raz? Jak wrażenia?
Ja oglądam pierwszy raz i żałuję, że nie oglądałem podczas pierwszej emisji. Telenowela na wysokim poziomie, bohaterowie świetni, muzyka super (No soy un angel, With You (Contigo), Yo te ame, Te esperare, Nunca pense - moje ulubione piosenki z serialu). Świetna fabuła, dużo akcji, zawsze coś się dzieje w każdym odcinku, nie można się nudzić, mnóstwo zwrotów akcji. Naprawdę jestem pod wrażeniem tej telki, jest świetna ;)
Ja oglądam po raz drugi.Pamiętam większość,ale tak dużo się dzieje,że nie jest sposób wszystko zapamiętać.Mnie też podobają akcie,Javier i jego mądrość robi na mnie wielkie wrażenie,świetne podkłady muzyczne.Wzorowy serial.Zdecydowanie najlepszy w historii.Wątpie by ktoś stworzył kiedyś coś podobnego.Moim zdanie nie da się.
Ja oglądałem po raz pierwszy niestety TV Puls jak to ma zwyczaju zmienił porę emisji - Ale specjalnie wstawałem rano by obejrzeć ''Królową Serc'' .
Jestem ciekaw jak z prawami do tej telenoweli bo jest produkcji niby Amerykańskiej, ale wyprodukowało ją Telemundo ciekaw jestem więc czy sprzedano prawo innym krają do stworzenia swoje wersji .