PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1269
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

jw. kto tak usilnie próbuje zabić Reine? Wiemy już ze raz dopuściła się tego była żona Viktora Susan wynajmując zabójce a reszta zamachów? Większość osób jest podejrzana zaczynając od samego Viktora, Delfiny, Carmen a nawet Estefania.

eli57

Ja bym obstawiala Estefanie. W dzisiejszym odcinku powiedziala do Victora dokładnie takie same słowa jak były napisane na lustrze w domu Reiny. Ale moge sie mylić :)

GabiKrk

No właśnie też to słyszałam i też od razu myśl że to ona tak jak ten pistolet Delfiny co matka jej dała i jej zachowanie też to może być ona :) ale w tej telce nic nie jest pewne :p

eli57

Nad tym tez się zastanawiałam. Tu sie wszystko zmienia z minuty na minutę :D

ocenił(a) serial na 10
GabiKrk

zmienia sie ciagle i ta cholernie dluga przerwa ;/

ocenił(a) serial na 10
Darysiaczek

To prawda zmienia się. Nie daj Bóg opuścić ze dwa odcinki i tracisz człowieku wątek xD
Ta przerwa też mnie dobija. Tym bardziej, że zawsze oglądam "Królową..." na Puls 2 wieczorem. I teraz nie mam co oglądać. Poza tym, nie rozumiem, dlaczego w taki dzień jak dziś na innych kanałach obowiązuje normalna ramówka, a na Pulsie nie. Święta, Nowy Rok to rozumiem. Ale to? :(

A co do wątku zabójstwa... Powiem Wam, że moim zdaniem nie jedna osoba chce zabić Reinę, ale jest ich kilka. Susana przyznała się do wynajęcie zabójcy - to pierwsza osoba. Drugą obstawiam Delfinę (chodzi o scenę pod prysznicem), chociaż tu nie dam sobie uciąć ręki. No i jest jeszcze Carmen. Ale nie wiem, czy mam mówić o tej teorii, bo to chyba będzie spoiler. ;D

ocenił(a) serial na 10
ania705

mi sie jeszcze wydaje że to mógł być ten policjant przyjaciel Wiktora bo sam powiedział Susanie że kocha Reine i że woli widzieć ją martwą niż w ramionach innego

ocenił(a) serial na 10
Maniaczka842

Carmen chciała zabić Reinę. Delfina też ją bedzie chciała zabic , kiedy jej matka umrze(będzie chciała dokończyć dzieła matki i się zemścic.)
Estefania również nasłała zabójcę , bo chce dorównać Reinie , ale nie umie.
Juanjo chce zabić Reinę za to , że miał romans z jego matką i wybrał Reinę i był płatnym zabójcą(to on zabił rodziców Estefanii).

ocenił(a) serial na 9
Maniaczka842

Mi się nasuwa na myśl jeszcze Octavio, ojciec Victora.

ocenił(a) serial na 10
Maniaczka842

Bingo! Trafiłaś. :)

ocenił(a) serial na 10
Maniaczka842

w tym serialu to chyba łatwiej wymienic osoby które nie chcą zabić Reiny

ocenił(a) serial na 9
walczus12345

Mnie zastanawia pewna rzecz - Juanjo czy Christian chcą zabić Reinę, bo jej ojciec zabił im rodziców pomijając fakt, że to absurdalny powód, bo Reina nie odpowiada za czyny ojca, ale dlaczego jak juz tak sobie wymyślili to nie mszczą się też na Delfinie? Przecież miała tego samego ojca co Reina.

ocenił(a) serial na 10
Fantastyczka

Delfina nie jest siostrą Reiny. Carmen zdradziła męża.
Ale faktycznie to dość dziwne, bo nie sądzę, żeby Juanjo albo Christian o tym wiedzieli.
To chyba kolejny z absurdów tego serialu :)

ocenił(a) serial na 8
Fantastyczka

Nie nadążam Juanjo - zabójca? Ten gość co chodzi za Susaną? (właściwie dlaczego oni razem "pracują" ?)Był znajomym Reiny i myslałam ze jest w porządku.
Christian ten policjant? Też wydawał sie w porządku.
Nie ogladalam wszytkich odcinków.
Kim właściwie był ojciec Reiny? A matka jest służaca w domu Viktora? dlaczego jej nie wychowywala?

ocenił(a) serial na 10
_sarna88

też nie rozumiem nie mg pojąć że niby Juanjo zabójcą?!

ocenił(a) serial na 10
_sarna88

Tak. Juanjo - ten co chodzi z Susaną. :)
Kiedyś Susana chciała się zabić. Juanjo ją uratował i tak się poznali. Potem Juanjo był bezrobotny, a Susana zaproponowała mu "pracę". Chciała, żeby jej pomógł odnaleźć osoby winne samobójstwa jej córki - Camili.
Tak, Christian to ten policjant, przyjaciel Victora.
Ojciec Reiny był płatnym zabójcą.
Tak, mamą Reiny jest Asuncion - służąca w domu Victora.
Nie wychowywała jej, ba mąż próbował ją zabić. Ona miała romans, Mąż się o tym dowiedział i chciał ją zabić, ale mu się nie udało i Asuncion przeżyła. Tylko, że on o tym nie wiedział i powiedział Reinie, że jej matka umarła. A Asuncion nie mogła wychowywać córki, bo mąż znów próbowałby ją zabić. :)

ocenił(a) serial na 9
_sarna88

Z tego co kojarzę to Juanjo nie był znajomym Reiny. Kumplował się z Nicholasem, chyba razem pracowali jako parkingowi, w każdym razie w pierwszym odcinku razem parkowali auta na ślubie Estefanii.
Odwiedzał Nicholasa w więzieniu, tak poznał Lazara, z którym Nicholas dzielił celę. Z tego co mi się wydaje to nie znał wcześniej Reiny.