7,7 29 tys. ocen
7,7 10 1 29417
6,7 10 krytyków
Krew z krwi
powrót do forum serialu Krew z krwi

Zobaczyłem wczoraj 1 odcinek i wrażenia średnie. Do amerykanskiego stylu daleko, Ani na moment nie poczułem klimacika kina gangsterskiego za oceanu. Nie pasuje mi rola tego co zginął. Nie pasował na mafioza. Zobaczymy rozwój akcji i moze bedzie lepiej.

ocenił(a) serial na 3
mkbranik

Panie Ksawery Pisany przez X ależ jaja Pan sobie robisz !!! Film gangsterski !!! Ubawił mnie Pan przednio !!! Toż to komedia pierwszego sortu - dawno już się tak serdecznie nie ubawiłem ale w tej uciesze dotrwałem tylko do odcinka 6-go ponieważ kolejna żenująca naiwność (jakich w nim wiele) wywołała czkawkę spowodowaną śmiechem i moja życiowa partnerka, w obawie o stan mojego zdrowia, zabroniła mi oglądanie kolejnych odcinków i z perspektywy czasu jestem jej za to wdzięczny !!! Robienie kina w stylu amerykańskim Panu nie wyszło, spróbuj Pan jeszcze raz ale po polsku bo i gangsterzy polscy nie amerykańscy i atmosfera swojska nie amerykańska. Obejrzyj Pan "Dom Zły" i ucz się Pan - UCZ !!! 3/10 !!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 4
mkbranik

A mi się ten serial podoba, oglądałem 2 pierwsze odcinki. Nie wiem czy w ogóle można go nazwać kinem gangsterskim, raczej sensacyjnym. Jeżeli już o gangsterkę chodzi to jest to polska gangsterka, a nie amerykańska. Przecież nie o to chodzi by we wszystkim naśladować twórców z Hoolywood.