7,7 29 tys. ocen
7,7 10 1 29417
6,7 10 krytyków
Krew z krwi
powrót do forum serialu Krew z krwi

Bardzo dobry

ocenił(a) serial na 7

Po obejrzeniu drugiego odcinka film coraz bardziej się rozkręca. Wreszcie jakiś dobry dramat kryminalny polskiej produkcji od czasów Pitbulla, Gliny i Sfory. Świetna praca kamery i te filtry które wyciągają takie ponure barwy jest rewelacyjne. Oczywiście po dwóch odcinkach nie można go ocenić ale jest coraz lepiej. Bardzo dobra gra aktorska z małymi minusami ale jednak i wyraziste postacie. Szkoda, że muszę czekać cały tydzień na nowy odcinek. Ogólnie polecam wszystkim. Canal+ daje radę.

ocenił(a) serial na 6
Valmont_3

gra aktorska jest rzeczywiście niezła, nawet dzieciaków też.
Ale kobita, która na stypie powiedziała przy kondolencjach: "Kocham cię... muszę zapalić"... Chryste, nie dość, że totalnie z dupy zdanie to jeszcze tak fatalnie zagrane. Tragedia.
Póki co najciekawsze kreacje mają Kuna i Bobrowski

ocenił(a) serial na 7
Captain_America

Hahaha... dobrze, że wspomniałeś o tej scenie bo owszem była komiczna. Widocznie ta pseudo aktorka nie ma za grosz talentu aktorskiego a scenarzysta troszkę przesadził z tą kwestią. Kuna i Bobrowski owszem zgadzam się ale dorzucę jeszcze Piotra Nowaka grającego policjanta z CBŚ.

Valmont_3

Jak dla mnie Kuna,Bobrowski,Kulesza,Andrzejewski czolowka.Ten co kitnal w szpitalu w moim odczuciu najgorzej gral,albo inaczej,nie pasowal mi poprostu do tej roli.Reszta przyzwoicie.Ogolnie serial bardzo przyzwoity i czekam na wiecej.

ocenił(a) serial na 7
swirus5

Pani Kulesza to oczywistość dlatego nie podawałem. Andrzejewski póki co mnie nie przekonuje.

ocenił(a) serial na 9
Valmont_3

Kulesza, Bobrowski ale chyba przede wszystkim Simlat... A propos Bobrowskiego - polecam pod hasłem TOK7 :) http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103088,10340943,Kluzik_Rostkowska_palila_marihuane__ A_ona_na_to___.html