Mam pytanie, kto był tym świadkiem koronnym" znalezionym" w 1 odc 2 serii? Który aktor gral tą role i czy Bartczak,byl w 1 sezonie? Z tego co pamietam swiadkiem,koronnym mial byc Stefan ale pewnie słabo skonczyl? Troszke,sie pozapominało z 1 sez tyle,sie działo na,końcu. Nie znalazlam w necie Bartczaka,a nie chce oglądać od nowa dla jednej niepewności...pomożecie?
Stefana odpalił ktoś tam, nie pamiętam dokładnie kto, bo zapomniałem:), chyba był to niedoszły mąż, chyba siostry Carmen, która zginęła w zamachu, a miała zginąć Carmen, ale może jestem w błędzie. Natomiast wątek ze świadkiem koronnym nie był rozwijany z tego, co pamiętam. Doszły nowe postacie, i tak jakby poboczne fakty, które toczyły się w czasie pierwszej serii, ale nie były pokazywane.
Co do Stefana masz rację juz pamietam:) Też nie kojarzylam tego świadka koronnego ale myslałam, że chodzi o kogos z 1 serii (celnika czy kogos, kto sie tam pojawił) a mi umknęło, ale widocznie poczekamy na dalsze info, lub nie jest to istotne:) dzieki.