7,7 29 tys. ocen
7,7 10 1 29427
6,7 10 krytyków
Krew z krwi
powrót do forum serialu Krew z krwi

Jak myślicie? Na początku oglądalność była ponad 2 mln, ale siódmy odcinek już tylko 1,7 mln więc
wcale pewności nie ma.

ocenił(a) serial na 10
Telewidz

A co ma TVP do tego? Ta stacja nie zrobiła tego serialu.

smok_kr_3

Canal+ definitywnie się wycofał, ale niewykluczone, że sprzeda TVP prawa do tego serialu, jeśli ta będzie chciała je kupić.

ocenił(a) serial na 8
smok_kr_3

TVP ma już wkupione prawa do kontynuacji serialu.

ocenił(a) serial na 8
Telewidz

W sumie nie wiem nawet czy bym chciał, bo boję się, że wyszłaby miałka papka niespójna fabularnie. Tak samo miałem z Czasem Honoru, którego pierwsze sezony były rewelacyjne, a potem fabuła straciła sens :P

ocenił(a) serial na 10
Telewidz

Poza tym inna sprawa, że nie ma z czego zrobić 2 sezonu. Bo co, Andrzej, Wiktor i Janusz uciekają z więzienia a mafia goni Carmen? Mało realne.

ocenił(a) serial na 8
smok_kr_3

Chyba jednak jak najbardziej jest "z czego", Przecież "Penoza", czyli pierwowzór tego serialu, ma już 3 sezony.

ocenił(a) serial na 10
NB_Bravado

Niestety nie oglądałem "Penozy", stąd też moja niewiedza za którą przepraszam. Nie zdradzaj jednak fabuły pierwowzoru bo z chęcią obejrzę, ale powiedz tylko czy warto w porównaniu do naszej wersji :)

ocenił(a) serial na 8
smok_kr_3

Ja również nie oglądałem "Penozy", o trzech sezonach dowiedziałem się z filmweba :P Chciałbym obejrzeć pierwowzór ale niestety nigdzie nie mogę odnaleźć odcinków z polskimi napisami.

Telewidz

Oby nie powstał 2 sezon.

ocenił(a) serial na 8
Telewidz

Dlaczego nie? Ja z chęcią bym obejrzała. Sama mam mnóstwo pomysłów na dalszy ciąg, więc myślę, że reżyserowi również by ich nie zabrakło.
Tymbarkowa_2 jeśli nie masz ochoty na 2 sezon to wcale nie musisz go oglądać, jeśli takowy powstanie, przecież decyzja należy do Ciebie