7,7 29 tys. ocen
7,7 10 1 29417
6,7 10 krytyków
Krew z krwi
powrót do forum serialu Krew z krwi

Skończyłem 1 sezon, ale jestem rozczarowany zakończeniem. Liczyłem, że Carmen obejmie schedę po mężu i zaopiekuje się interesem, razem ze swoim ojcem i całą ekipą. To było by dobre zawiązanie akcji pod kolejne sezony, polska Rodzina Soprano :) A ona wszystkich sprzedała i uciekła za granicę. W sumie po co uciekała skoro i tak wszyscy nie żyją albo siedzą w pace, mogła sobie odpuścić.

ocenił(a) serial na 8
drab2000

Pewnie ktoś i tak by się na niej zemścił, albo na jej dzieciach. Po za tym, ona nie chciała należeć do interesu. Chcała być od tego jak najdalej. Zresztą sama tak powiedziała. Powiedziała też zresztą, że przez lata żyła obok tego wszystkiego udając ze tego nie widzi i ze to jej nie dotyczy, ale tak nie było. Przeraził ją ten brutalny świat mafii, którego nie rozumiała, a gdy zrozuiała ze została zdradzona przez najbliższych (ojciec, trochę matka, brat, przyjaciele) nie miała innego wyjscia. Zresztą, jeszcze w pierwszym odcinku zgodziła się na bezpowrotny wyjazd z kraju. Rozumiem, że mogło Cię zawieść zakończenie, ale było by ono nieprawdziwe w stosunku do całej fabuły i charakteru oraz losów Carmen.