Ten serial to jakaś porażka. Mój pies wyraża więcej emocji na sznupie niż aktorzy w tym serialu.
może nie przeszkadza ci to że główni bohaterowie nie okazują żadnych emocji na twarzy i odgrywają sceny jak w teatrzyku przedszkolnym
Taki powiedziałabym klimat. To wina holenderskiego pierwowzoru. Tam też postacie są powściągliwe. Czy nie okazują emocji... Nie wydaje mi się. Sytuacja jest dość nietypowa. No i nie każdy jest ekstrawertykiem.
Najgorszy szajs, jaki widziałem. Obsada, do bani. Kolejny raz się przekonałem, iż ocena na FB nie jest wiarygodna. Ten serial, to stracone życie.
A mnie również się serial nie podoba, szczerze mówiąc mam gdzies analogie do nordyckiego kina, co ma piernik do wiatraka, nie widzę geniuszu P.Kuleszy - jest słaba, poza tym żadna fabuła, nic, krótko mówiąc nic, poza wulgaryzmami. No a fenomenu P,Kuny to już chyba nie pojmę, ani aktorka ani ładna, ani z talentem, za to mega wulgarna - może to o to chodzi ?
Porażka na całej linii.
W takim razie pewnie wolisz gre aktorska w trudnych sprawach bo tam "wybitnie" wyrażają emocje.
Zgadzam się z Tobą. Emocje w tym serialu są wyjątkowo wybrakowane. Być może chodzilo o pokazanie twardych ludzi z marginesu ale to jest niestrawne nawet dla codziennego oglądacza seriali. Najsłabiej pod tym względem wypada głowna bohaterka którą gra Kulesza.
Serial jest o ludziach ,którzy wybili się na matactwach w PRL-u a teraz kontynuja swoją dzialalność następne pokolenia. Postacie kobiet , które są u boku tych mężczyzn to jeden z najgorszych gatunków plci żeńskiej i tylko tak można ``usprawiedliwić`` niedobór emocjonalny u większości z nich.