Krew z krwi: Sezon 3 Krew z krwi sezon 3, odcinek 1
odcinek Krew z krwi (2012)

Krew z krwi | odcinek 1

46m
7,3 163  oceny
7,3 10 1 163
Krew z krwi
powrót do forum s3e1

nie ogladajcie tego chorego przemocowego “
serialu”

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 8
rozowytoster

Bo ty tak każesz ,idź oglądaj ojca Mateusza

forever_wp_pl

oho, dzielne byczki juz fukają

selenitas

Nie rozumiem Twojego oburzenia. To jest serial akcji, o gangsterach i narkotykach... czego się spodziewałoś, nie chcesz przemocy to odpal Świnke Peppę. Ja natomiast uważam że w tym sezonie bardzo widać że jest to licencja, o ile w pierwszej serii nie było to tak odczuwalne to teraz czuć to w ciul.

KOndzior_PAF

licencja? nie rozumiem o co chodzi z ta licencja??

selenitas

No nie jest to serial autorski, tylko na licencji zagranicznej. Tzn jest to polska wersja zagranicznego serialu a konkretnie skandynawskiego.

KOndzior_PAF

Konkretnie holenderskiego, tytuł Penoza

KOndzior_PAF

a co do swinki peppy- o to chodzi ze krew z krwi jest w publicznej telewizji puszczana za pieniadze podatnikow i nie mozna sobie odpalic np. swinki peppy ;) nie podoba mi sie, ze za publiczne pieniadze robia takie przemocowe ogolnpdostepne gnioty, nie chce zeby moje dzieci sie na tym wychowywaly- a trudno tego uniknac, skoro to jest wlasnie w PUBLICZNEJ tv, a nie gdzies tam na plytach do wypozyczenia.
dlatego nie mam telewizora :D (uprzedam, jak nastepny argument to bedzie -wyrzuc telewizor), ale vod.tvp. juz sie nie da zablokowac hmmm, czy da sie??

jeszcze teraz wchodze sobie na ten vod, chce odpalic nowe m jak milosc:P a tam wlasnie krew z krwi nawalanka puszczona w tle- scena z postrzelenia iwony bielskiej,  zeby czasem komus nie umknelo, no litosci. to juz jest ZMUSZANIE do obrazow, ktorych nie chce ogladac. i co z tym zrobic?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Tracker

wlasnie ten serial jest skierowany do takich prymitywnych sebixow jak ty. widze, ze cie roznosi po jakiejs taniej kresce. jestem w szoku, ze w ogole poswiecilam czas na przeczytanie i odposanie trzech zdan na to cos xD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
selenitas

Oszczędzaj resztki "intelektu" znacz kredą drogę po piwo, bo wkrótce powroty staną się...nie lada wyzwaniem!