Dodali na netflix omijałem ten serial bo twierdziłem eee jakiś stary nie słyszałem o nim to jakas kaszana... I żałuję... uwielbiam seriale tego klimatu z wątkami mafii.
Generalnie bardzo dobry serial obejrzałem na netflixie w 2,3 dni całe 2 sezony.. Brakowało mi jedynie w tym serialu pazuru gansterow.. człowiek po obejrzeniu sobie myśli przecież to jakieś małe pionki były ..
KAZDA ta grupa miała po 3,5 osób.. brakowało mi jakieś grupy której naprawdę się każdy boi... Ten Bronek szefów zmienia jak rękawiczki.. jak czuć do niego wgl strach.. No nie czuć.. Ogólnie te grupy gansterskie były takie mizerne.. Tak jak wspomniałem brakowało mi człowieka,grupy który naprawdę trzęsie miastem,interesami.. Tata Karmel takim się wydawał w 1 sezonie a nie potrafił zapewnić córce bezpieczeństwa przed mafia składająca się z 3 osób... Bardzo slabo pod tym względem.. Posunę się dalej gdyby Karmel wynajęła 5,10 osób i otworzyła swoje biznesy to była by królowa miasta bo te grupy mafijne które były w tym serialu były śmieszne hahah