Krew z krwi
powrót do forum 3 sezonu

Mam prośbę o info bez spojlerów. Oglądałem dwa pierwsze sezony dawno temu ( podczas pierwszej emisji telewizyjnej), więc mam pojęcie o czym jest serial, ale nie pamiętam szczegolow. Czy w takiej sytuacji jest sens oglądać z kopa 3 sezon czy te związki są za duże i ciężko się będzie polapac ? Z góry dziękuję i ponawiam prośbę o info bez spojlerów.

ocenił(a) serial na 8
Mateusz_Dziubinski

Jest sens :)
Ja sobie jakieś 3 miesiące temu odświeżyłam pierwszy sezon i próbowałam drugi, ale był taki, jakim go zapamiętałam- słaby. Trzeci sezon zaczęłam zupełnie nie pamiętając drugiego, kojarzyłam tylko postacie, wiedziałam, że Carmen jest z Janem, że stary Rota nie żyje itp.
Bez problemu ogarnęłam fabułę, są też retrospekcje, warto oglądać te podsumowania odcinków na samym początku, bo tam też są nawiązania. 

Azzurro

Ok, dzięki za merytoryczna odpowiedź. W takim razie skorzystam z rady. A jak ogólnie ten 3 sezon oceniasz?

ocenił(a) serial na 8
Mateusz_Dziubinski

Bardzo przyjemnie się oglądało. Nie wymagam od takich filmów/seriali prawdziwości świata, podeszłam jak do czystej rozrywki i obejrzałam w 2 dni.