PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34055}

Kroniki Seinfelda

Seinfeld
1990 - 1998
7,8 5,4 tys. ocen
7,8 10 1 5401
8,8 5 krytyków
Kroniki Seinfelda
powrót do forum serialu Kroniki Seinfelda

Ma ktos napisy do wszystkich serii?

wyszka

Niestety polskie napisy są niepełne. Przetłumaczona jest większość odcinków serii 1-3, cała seria 4 (moja ulubiona swoją drogą), później kilka odcinków co jakiś czas (łącznie z tuzin). Mam nadzieję, że kiedyś się ktoś weźmie za napisy do tego serialu!

ocenił(a) serial na 8
Wojtky

Ja od jakiegos czasu ogladam seriale z angielskimi napisami - wkurza mnie jakosc naszych tlumaczen.
Prawde mowiac to nawet teoretycznie profesjonalne tlumaczenia (np. na DVD) zawieraja bledy, badz sa tlumaczone w dziwny sposob, dlatego wole wybierac angielskie napisy (w 90% przypadkow wszystko rozumiem - pozostale 10% to przypadki, kiedy nie znam jakiegos slowka. I jest to kolejna zaleta takiej metody - mozna sie dowiedziec nowych rzeczy, bo zawsze kiedy nie znam slowka, to sprawdzam je w slowniku).

QlimaXer

A czy można prosić o linki do angielskich napisów?

ocenił(a) serial na 10
nd39

ja mam sporo odcinkow z lektorem pl i z napisami pl, pewnie najwiecej z wszystkich tu obecnych :) [a moze sie myle]. W kazdym razie chetnie sie wymienie lub podzialam w celu stworzenia polskich napisow. Kontakt do mnie najlepiej na maila: mail taki jak moj nick filmwebu , poczta na interia pl