Kroniki Seinfelda

Seinfeld
1990 - 1998
7,8 5,7 tys. ocen
7,8 10 1 5673
8,5 4 krytyków
Kroniki Seinfelda
powrót do forum serialu Kroniki Seinfelda

Ma ktos napisy do wszystkich serii?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
wyszka

Niestety polskie napisy są niepełne. Przetłumaczona jest większość odcinków serii 1-3, cała seria 4 (moja ulubiona swoją drogą), później kilka odcinków co jakiś czas (łącznie z tuzin). Mam nadzieję, że kiedyś się ktoś weźmie za napisy do tego serialu!

ocenił(a) serial na 8
Wojtky

Ja od jakiegos czasu ogladam seriale z angielskimi napisami - wkurza mnie jakosc naszych tlumaczen.
Prawde mowiac to nawet teoretycznie profesjonalne tlumaczenia (np. na DVD) zawieraja bledy, badz sa tlumaczone w dziwny sposob, dlatego wole wybierac angielskie napisy (w 90% przypadkow wszystko rozumiem - pozostale 10% to przypadki, kiedy nie znam jakiegos slowka. I jest to kolejna zaleta takiej metody - mozna sie dowiedziec nowych rzeczy, bo zawsze kiedy nie znam slowka, to sprawdzam je w slowniku).

QlimaXer

A czy można prosić o linki do angielskich napisów?

ocenił(a) serial na 10
nd39

ja mam sporo odcinkow z lektorem pl i z napisami pl, pewnie najwiecej z wszystkich tu obecnych :) [a moze sie myle]. W kazdym razie chetnie sie wymienie lub podzialam w celu stworzenia polskich napisow. Kontakt do mnie najlepiej na maila: mail taki jak moj nick filmwebu , poczta na interia pl