PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720944}

Kroniki Shannary

The Shannara Chronicles
2016 - 2017
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15863
4,7 3 krytyków
Kroniki Shannary
powrót do forum serialu Kroniki Shannary

W tym momencie powiedziałem dość ! Dłużej nie będę się katować tym serialem, za stary jestem. 30 wieczne karoserje samochodów jeszcze przetrawiłem ale działający gramofon to przesada :)

mkruq

Więc jest to już szóste tysiąclecie według naszego czasu? Najmocniej Państwa przeprosić pragnę, acz nie skupiałem się dostatecznie na historii świata Shannary. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 7
mkruq

Ostatnio mówili w radiu, że gdzieś znaleziono kadź z miodem z przed 2000 lat. Miód był nadal zdatny do spożycia, to dlaczego winyl miałby nie nadawać się do grania ;-)

ocenił(a) serial na 6
Lalu

a co powiesz na stary album szkolny ze zdjęciami? 3000 letni papier, wyglądem trochę tylko zakurzały, nawet nie zżółkł.

ocenił(a) serial na 7
mikashirota

Trwałość zależy od sposobu przechowywania ;-)

Lalu

Tak, wiem, złoty szpadel poproszę, ale samochód, po którym skacze bohaterka, był przechowywany na moście Golden Gate na otwartym powietrzu nad wodą i dach wytrzymał wskoczenie na niego... Tak samo jak dach Zakopanego budynku wytrzymał wyrośnięcie na nim lasu(jak to jest, że się dach pod śniegiem zawalić potrafi? Cuda panie, cuda) , a papier o którym mowa, był przechowywany właśnie w tym budynku, w towarzystwie wilgoci z gleby tuż za drzwiami. Nie zapomnijmy jeszcze o działającej broni i amunicji, muszę się dowiedzieć, gdzie takie produkują, że nie trzeba czyścić, dbać, konserwować i trzy koła lat wytrzyma bez uszczerbku... A to dopiero początek absurdu, są też takie perełki jak np. dzielna wędrowniczka, radząca sobie w każdej sytuacji, która rozpala ognisko w gnieździe z siana i idzie spać XD