PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720944}

Kroniki Shannary

The Shannara Chronicles
2016 - 2017
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15863
4,7 3 krytyków
Kroniki Shannary
powrót do forum serialu Kroniki Shannary

Fabula tragizm ...Postaci i ich kreacje najwyzej mierne miałke słodkie bez wyrazu..i tak zagrane .....Sceny...hmm no niektore baaardzo baaardzo dobre..szczegolnie warownie elfow..(piekne gryfy ..zamek ..i warownia w górach..)scenki z drzewkiem i w okolicach...Watek postapoliktyczny strasznie denerwujacy..a juz gnomy czy trolle w maskach op1 to masakra jakas no coz trzeba sie bylo przyzwyczaic do tego..juz nie wiem ktory to byl odcinek..7my bodajze jak trafili do utopii myslalem ze bedzie ..cos tam z tym konkretniej..uratuja te fabule jakos zaciekawie ale nieee po co..:( Takie pitu pitu dla mlodzierzy jak ktos tam wyzej napisal..ale niestety nie ma innego serialu fantasy, a ja prozy nie znam na podstawie ktorej to bylo zrobione..moze przelamali tym jakies lody i sie moze ktos za to wezmie z uwagi ze nie ma konkurencji, a najlatwiej krytykowac dam jakies 5.
Wydaje mi sie ze rzeczywiscie powstalo tylko dla nastolatkow..mialo byc slicznie..romansowo..i klarowne odroznienie dobra od zla..plus moral z poswieceniem..i koniec piesni. I sie udalo ale na skale 1-10 5tka wiecej sie nie da:(