Kruk
powrót do forum 3 sezonu

Macie jakieś teorie dotyczące Stefaniuków?

ocenił(a) serial na 9
7215

Z początku liczyłem, że to wymysł Kruka np. ojciec który zginął w wypadku i podpowiada mu jak Sławek. Ale teraz powiem że odwaliło mu po śmierci córki.

7215

Po dwóch odcinkach mam taką, że to może ma związek z wydarzeniami z dnia zabójstwa żony Kruka i jest to jakoś powiązane.Po wykonaniu zlecenia mogło coś się jeszcze wydarzyć.

ocenił(a) serial na 9
Ewela_76

Dobrze to wymyśliłaś ,nie pomyślałem o tym ,może tak być.

7215

Teraz po czterech odcinkach jest teza, poprostu ktoś ją w lesie zabił i zostawił na drodze, jechał jej ojciec z pracy i sięgając po telefon przejechał po niej. To że zostawił ją w cerkwi i oszalał to jedno ale jej nie zabił

ocenił(a) serial na 10
PaniDe678

Ja myślę, ze zabójcy Anki ja minęli po drodze i zabili, bo mogła coś widziec :p

ocenił(a) serial na 9
paulahaba

Też tak myślę ,teraz wydaje się to jasne a ogólnie to w tym wątku,powinno być zaznaczone że spoiler ;)

ocenił(a) serial na 10
Bartek_990

Prawda, mnie najbardziej zastanawia 1 scena 1 odcinku, jak kruk skacze z mostu…

ocenił(a) serial na 10
paulahaba

Odcinka*

PaniDe678

Gdzie są kolejne odcinki ? Mialybyc dodawane co tydzień 2 odcinki, a widze dostępne na canal plus tylko 2 ? Wczoraj tez na Canale puścili 2 odcinek zamiast 3 i 4.

amazonka_fw

W piątek na canal plus online oglądałam premierowo 3 i 4 odcinek więc na stronie są...

PaniDe678

Dzięki. Faktycznie na oficjalnej stronie canal plus są i obejrzałam. Wcześniej weszłam na canal plus na playerze i tam nie było.

ocenił(a) serial na 10
7215

Na początku myślałem że to wymysł kruka wyobraźni a swoją drogą jedna scena mnie zdenerwowała w 3 sezonie,Maks bawi się ze stefaniukiem,przychodzi Kruk i mówi że musi jechać na komendę i jak gbyby nigdy nic mówi to stefaniuka "zostaniesz z nim" ? I sobie jedzie,przecież gołym okiem widać że to jakiś świr a on jeszcze zostawia z nim syna i sobie jedzie,jedyna według mnie niedorzeczna scena w 3 sezonie