to coś na poziomie polsatowskiego "dlaczego ja".najsłabszy z polskich kryminalnych,takie
bzdury żle zagrane wstyd dla ekipy
Ty jestes na poziomie dlaczego ja . Świetne to jest i teraz pewnie też ma świetną oglądalność
Wg mnie to Kryminalni są świetni także Fala Zbrodni tez byla świetna
Dwa ostatnie sezony były niestety słabe, widać było brak pomysłów, co potwierdza beznadziejne zakończenie.
Trzeba być naprawdę ograniczonym umysłowo, żeby spędzać czas pisząc prowokacje z X założonych wcześniej kont. Szkoda takich ludzi.
to nie żadna prowokacja tylko informacja mówiąca kryminalni=strata czasu.zrozumiałeś? raczej watpie panie wybitny guście:)))))a moze to urok przeslicznej :)) szejbal sprawił, że straciłeś kontakt...cóż nie załamywać się,ogarnąć i powrócić do społeczeństwa-powodzenia
niestety się zgadzam. Właściwie to według mnie po odcinkach Maltańskich już serial szedł w złą stronę ;(
Oglądałem kilka odcinków jak leciał ten serial po raz pierwszy .
Zupełnie mi się nie podobał.
Teraz trafiłem na jakieś powtórki i stwierdziłem , że nie jest wcale zły.
Ale "Fala Zbrodni" moim zdaniem dużo lepsza.
Chyba jedyna produkcja polszmatu o której powiem że jest dobra.
Mi chodziło o "Falę Zbrodni" że to produkcja Polsatu.
Że "Kryminalni" są TVN-u to wiem.
Tragiczni aktorzy z łapanki (Szejbal przyprawiająca o zgrzytanie zębów), Superhero Zawada nieprzekupny nadgliniarz walczący z bandami motherf..ckersów i oczywiście wychodzący zwycięsko z każdej batalii, Zakościelny pozujący na polskiego Brada Pitta. Przewidywalność każdej zagadki, intrygi, etc. ogólnie cały ten styl made by TVN... NIe wspominając o mizernych akcjach pościgowych, w szerokim ujęciu tzw. efektów "specjalnych" w tego typu serialach. Obejrzałem kilka odcinków, żaden mnie nie wciągnął, a zamiast gęsiej skórki wywoływał uśmiech politowania, ot co.
Co do Szejbal zgodzę się że mogli wziąć kogoś innego ale Włodarczyk i Zakościelny byli genialni. To że Zakościej pozuje na Pitta nie umniejsza jego dobrej roli.
A powiedz mi który serial kryminalny i zawarte w nim zagadki czy intrygi nie są przewidywalne ?
Made in TVN ... cóż mieszkasz w Polsce a nie w USA i pora się przyzwyczaić do mizernych akcji pościgowych czy efektów specjalnych w tego typu serialach.
Masz inną możliwość możesz zapłacić ze swojej kasy ze 20 mln $ gościom z USA a w tego typu serialach efekty specjalne będą lepsze.
Reasumując osobiście wolę gdy nasze pieniądze lub TVN-owskie wydawane są na tego typu seriale niż na patologie typu MjM czy Klan.
Ale Schejbal dobrze zagrała w serii od 7 do 8 zagrała słabiej bo nie było już świętej Trójcy tak często. Przez co Basia i Adam słabiej wypadli bez kompletu Marka :) ale według mnie nie było źle.
Lol. Nie ma to jak porównywać dwa różne światy.
Kryminalni to najlepszy polski serial jaki powstał do tej pory.
przecież dlaczego ja to para dokument a kryminalni serial kryminalny, nie można tak porównywac, a jak już to z innym kryminałem, ale ty chciałeś/aś chyba poprostu wyrazic wstręt do tych dwóch produkcji, pzdr
Skoro Kryminalni są słabi, a PitBulla oceniłeś na 4/10, to jaki jest dobry polski serial kryminalny?
mylisz się pitbulla oceniłem na 6, nie na 4.i uważam go za najlepszy z polskich kryminalnych ostatnich lat bo 07 zgłoś się cenię wyżej.