Kryminalni

2004 - 2008
6,8 41 tys. ocen
6,8 10 1 40914
4,8 6 krytyków
Kryminalni
powrót do forum serialu Kryminalni

to coś na poziomie polsatowskiego "dlaczego ja".najsłabszy z polskich kryminalnych,takie
bzdury żle zagrane wstyd dla ekipy

użytkownik usunięty
falkonx

Ty jestes na poziomie dlaczego ja . Świetne to jest i teraz pewnie też ma świetną oglądalność

Wg mnie to Kryminalni są świetni także Fala Zbrodni tez byla świetna

to świetnie..

falkonx

jeden z lepszych seriali wg mnie

monika199406

Dwa ostatnie sezony były niestety słabe, widać było brak pomysłów, co potwierdza beznadziejne zakończenie.

marcin261287

Trzeba być naprawdę ograniczonym umysłowo, żeby spędzać czas pisząc prowokacje z X założonych wcześniej kont. Szkoda takich ludzi.

Michal_1987

Szkoda, ale trolle są jak pogoda; nie masz na nią wpływu, możesz jedynie się przystosować.

marcin261287

kto wg was pisze ta prowokacje

marcin261287

brak mi słów na określenie tego jak jesteś żałosny

monika199406

Odrobinę poczucia humoru dziewczyno. Nie bądź taka sztywna!

Michal_1987

to nie żadna prowokacja tylko informacja mówiąca kryminalni=strata czasu.zrozumiałeś? raczej watpie panie wybitny guście:)))))a moze to urok przeslicznej :)) szejbal sprawił, że straciłeś kontakt...cóż nie załamywać się,ogarnąć i powrócić do społeczeństwa-powodzenia

falkonx

ktoś nie akceptuje zdania innych, ktoś stara się obrazić ludzi którzy myślą inaczej niż on...

monika199406

w rzeczy samej.nie potrafi sobie wyobrazić że to nie prowokacja.dzięki za wsparcie

falkonx

i jest tak mało inteligentny żeby zauważyć że mówi się o nim

monika199406

właśnie..normalnie ręce opadają..

użytkownik usunięty
marcin261287

niestety się zgadzam. Właściwie to według mnie po odcinkach Maltańskich już serial szedł w złą stronę ;(

ocenił(a) serial na 6

Oglądałem kilka odcinków jak leciał ten serial po raz pierwszy .
Zupełnie mi się nie podobał.
Teraz trafiłem na jakieś powtórki i stwierdziłem , że nie jest wcale zły.
Ale "Fala Zbrodni" moim zdaniem dużo lepsza.
Chyba jedyna produkcja polszmatu o której powiem że jest dobra.

ocenił(a) serial na 8
nightgale

Ale to produkcja TVNu...

ocenił(a) serial na 6
une_banane_verte

Mi chodziło o "Falę Zbrodni" że to produkcja Polsatu.
Że "Kryminalni" są TVN-u to wiem.

ocenił(a) serial na 10
falkonx

Ręce to opadają gdy się ciebie czyta znaffco seriali !

tomucho77

koko spoko..

falkonx

Falkonx popieram. Kryminalni to żenadka jakich mało. Wstyd.

ocenił(a) serial na 10
Sofronow

A możesz rozwinąć co jest takiego żenującego w tym serialu ?

tomucho77

ej dajcie spokój, każdy ma swoje zdanie ale to nie oznacza jeszcze że musicie się kłucić

tomucho77

Tragiczni aktorzy z łapanki (Szejbal przyprawiająca o zgrzytanie zębów), Superhero Zawada nieprzekupny nadgliniarz walczący z bandami motherf..ckersów i oczywiście wychodzący zwycięsko z każdej batalii, Zakościelny pozujący na polskiego Brada Pitta. Przewidywalność każdej zagadki, intrygi, etc. ogólnie cały ten styl made by TVN... NIe wspominając o mizernych akcjach pościgowych, w szerokim ujęciu tzw. efektów "specjalnych" w tego typu serialach. Obejrzałem kilka odcinków, żaden mnie nie wciągnął, a zamiast gęsiej skórki wywoływał uśmiech politowania, ot co.

ocenił(a) serial na 10
Sofronow

Co do Szejbal zgodzę się że mogli wziąć kogoś innego ale Włodarczyk i Zakościelny byli genialni. To że Zakościej pozuje na Pitta nie umniejsza jego dobrej roli.

A powiedz mi który serial kryminalny i zawarte w nim zagadki czy intrygi nie są przewidywalne ?
Made in TVN ... cóż mieszkasz w Polsce a nie w USA i pora się przyzwyczaić do mizernych akcji pościgowych czy efektów specjalnych w tego typu serialach.
Masz inną możliwość możesz zapłacić ze swojej kasy ze 20 mln $ gościom z USA a w tego typu serialach efekty specjalne będą lepsze.

Reasumując osobiście wolę gdy nasze pieniądze lub TVN-owskie wydawane są na tego typu seriale niż na patologie typu MjM czy Klan.

tomucho77

lubię to

użytkownik usunięty
tomucho77

Ale Schejbal dobrze zagrała w serii od 7 do 8 zagrała słabiej bo nie było już świętej Trójcy tak często. Przez co Basia i Adam słabiej wypadli bez kompletu Marka :) ale według mnie nie było źle.

falkonx

pier*olisz glupoty najlepszy serial jaki był w całej telewizji polskiej :)

falkonx

Lol. Nie ma to jak porównywać dwa różne światy.
Kryminalni to najlepszy polski serial jaki powstał do tej pory.

KeiChan

Jeden z najlepszych w swoim gatunku po 89 roku. Najlepszym ever na pewno bym go nie określił.

marcin261287

Fakt, poprawka: "jeden z najlepszych".

użytkownik usunięty
KeiChan

zdecydowanie się zgadzam :) jeden z najlepszych Polskich seriali :)

ocenił(a) serial na 7
falkonx

przecież dlaczego ja to para dokument a kryminalni serial kryminalny, nie można tak porównywac, a jak już to z innym kryminałem, ale ty chciałeś/aś chyba poprostu wyrazic wstręt do tych dwóch produkcji, pzdr

ocenił(a) serial na 7
falkonx

Skoro Kryminalni są słabi, a PitBulla oceniłeś na 4/10, to jaki jest dobry polski serial kryminalny?

ocenił(a) serial na 10
Maciejoks

... MjM

Maciejoks

mylisz się pitbulla oceniłem na 6, nie na 4.i uważam go za najlepszy z polskich kryminalnych ostatnich lat bo 07 zgłoś się cenię wyżej.

użytkownik usunięty
falkonx

to ty chyba nie oglądałeś Kryminalnych, ale jak ich porównujesz do tego badziewnego programu. To wyszło szydło z worka co tak na prawdę oglądasz...