PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123893}

Kryminalni

2004 - 2008
6,8 41 tys. ocen
6,8 10 1 40840
5,1 10 krytyków
Kryminalni
powrót do forum serialu Kryminalni

Normalnie Baśka jest najlepsza :D:D:D Tylko szkoda mi jej że się zakochała z NIM... przecież ma swoją Patrycje i dziecko......... ale to nic! Wczorajszy pocałunek był super!!!!!! :)))) Oby tak dalej :]:]:] Mam nadzieje że Basi sie uda :P:P z NIM :))

someone_

Takkk z tym pocałunkiem,to bylo niezłe...Laska wpada w panikę,bo tu jest pełn o pijawek,a Marek ją całuje...Ciekawe co nim kierowało...
Pozdrawiam fanów KRYMINALNYCH!

ocenił(a) serial na 10
Sara_von_Krolock

Zgadzam się, akcja była niezła:) Jednak wydaje mi się że Marek za barsdzo nie leci na swoją Patrycję... może jest z nią dlatego, że jak odejdzie, to zabierze mu Krzysia:P Ktoś się zgodzi?

ocenił(a) serial na 10
Ciri

eh no niewiem czy o to chodzi z tą patrycją. i też przyznaję że mnie ciekawi co kierowało markiem przy tym pocałunku. hmm (: ale jeśli chodzi o to czy oni razem będą czy coś to nie wiem. moje nadzieje zniknęły po przeczytaniu fragm. z onetu na temat kryminalnych:
Komplikacji nie zabraknie też w ich życiu prywatnym. Serce podkomisarz Basi zabije szybciej na widok przystojnego Leszka. Marek przekona się natomiast, jak trudno jest walczyć o prawdziwą miłość. Czy jego związek z Patrycją przetrwa kolejny kryzys? Odpowiedź już wkrótce.

więcej: http://film.onet.pl/0,0,1154376,wiadomosci.html [film.onet.pl/0,0,115437 ...]

8th_smile

Spokoojnie :P Okaże się że ten cały Leszek prowadzi'podwójną grę":D
A Patrycja...ona jest jakas dziwna :? Mysle ze marekz nia nie wytrzyma:d

8th_smile

a moze "prawdziwą miłość" do... BASI !! :) Będzie walczył o nią, kiedy Leszek będzie próbował ją poderwać ??:D A ten pocałunek był zabójczy... Ot jak uspokoić kobietę na widok pijawek (lol)

8th_smile

a moze "prawdziwą miłość" do... BASI !! :) Będzie walczył o nią, kiedy Leszek będzie próbował ją poderwać ??:D A ten pocałunek był zabójczy... Ot jak uspokoić kobietę, która panikuje na widok pijawek (lol)

Agita_2

ej to co to w koncu bylo? Pijawki czy kijanki? XD

Your_Worship

Pijawki czy kijanki. kogo to obchodzi ;) Wazne ze sie przestała natychmiastowo bac jak tylko Marek wkroczył do akcji. Piekne miał nasz Mareczek spojrzenie, jakby sie wahał i jakby nie mółg zrobic tego czego chciał. Ale zrobił. Zarąbista scena.

Wydaje mi sie, ze oni sie poprostu kochają, ale powstrzymuja ta miłosc ze względu na Patrycje, a przede wszytskim przez dziecko. To własnie bylo wypisane w Marka oczach.

Od kiedy to ja tak seriale przezywam...Boze, schodze na psy...;)

Ada

TEŻ Tak SĄdzę pozdrowionkaa dla wSzyStkOCH fAnek

Ada

TEŻ Tak SĄdzę pozdrowionkaa dla wSzyStkich fAnek

ocenił(a) serial na 10
Your_Worship

oczywiście że pijawki!! kijanki nie gryzą!! :D haha

ocenił(a) serial na 2
someone_

MAREEEK!! MAREEEEK!!!!! TU SĄ PIJAWKI!!! MAREK!!! MAAAREEEEEK!!!! :))))

someone_

Tak...ten tekst był świetny...Ja myślałam,że coś się stało (zresztą Marek chyba też),a tu TYLKo (albo aż!) pijawki...I to wejście do wody niczym jakiś prawdziwy amant ze wzrokiem,jakby zaraz miał ją zjeść...Hmm ciekawe,ciekawe...
Pozdrawiam all!!!

użytkownik usunięty
someone_

haha kocham ten tekst

ocenił(a) serial na 2
someone_

Ja na początku myślałam, że przynajmniej nie może wyjąć kajdanek :P:P:P a tu taka niespodzianka - pijawki! :P:P ale ja też pewnie bym zaczęła krzyczeć, żeby tylko ukochany mnie uratował :P:P:P

ocenił(a) serial na 10
someone_

jest jest the best!!(ale razem z markiem) a pocałunek...piękna scena albo to jak sie porozumiewali przez szczepana to jak sie na nia patrzył....z tego coś będzie gdzieś czytałam że marek odejdzie od barbie(patrycji) a leszek zginie bo wybuchnie jego samochód z nim w środku
jest nadzieja...!!!

someone_

Basia jest bardzo ładna i fajna, a ta w tej Patrycji nie ma nic ciekawego. Długowłose blondynki są już niemodne. Ona jest też za wielka, przynudza i ma nieładną kulkę na czole.

anex900

dajcie spokój ten serial mnie irytuje cieszyłam sie ze juz zawady nie ujrze ale jedank zaszyci nas swoją gebą ten jego wyraz twarz a'la clint estwood jest komiczny i to by było na tyle.

użytkownik usunięty
someone_

yyyy... to były kijanki tak napewno to były kijanki, a ja mam dobry słuch więc słyszałam ja ryczała MAAREK TU SĄ KIJANKI MAAAREK MAAAREK TU SĄ KIJANKI WSTRĘTNE KIJANKI!!!