PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123893}

Kryminalni

2004 - 2008
6,8 41 tys. ocen
6,8 10 1 40809
5,1 10 krytyków
Kryminalni
powrót do forum serialu Kryminalni

W starej kręgielni 14-stu nastolatków znajduje zwłoki Rasiaka, przybyły na miejsce komisarz Zawada podejrzewa porachunki pomiędzy miejscowymi tartakami, lecz wie, że samemu nie uda się tej zagadki rozwikłać, wzywa więc na pomoc podkomisarzy Brodeckiego i Starosz lecz czeka na próżno, bo Zakościelny bierze udział w sesji dla Bravo Girl a Schejbal ma operację plastyczną w celu zmiany twarzy. Postanawia więc sam wraz ze swym wiernym Glockiem rozprawić się z Małą Odessą. Niestety ginie przejechany przez zielony wózek widłowy należący do podkomisarza Brodeckiego, który spieszył się na kasting do "Tańca z gejami"...

ocenił(a) serial na 1
Kamecha

dobre he he he jak dla mnie 7/10 ;) mozna jeszcze dodac jakis watek pedofilski...np. grzes byl wykorzystywany

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Nike

Na początku myślałem, że mianem prowokatora określiłeś MNIE, dopóki nie zobaczyłem przecineczka za moją ksywką. Ale jeśli jakimś cudem chodziło o mnie - Wypraszam sobie, ograniczony lingwistycznie animemaniaku.

Kamecha

To po co się wyrażasz,bezmózgi fanie kiczowatego kina polskiego jak "Dzień świra"??
P.S. Staję w obronie anime i Nike :)

Kamecha

fajny scenariusz ale to by już nie był seriał kryminalny tylko komediowy ;P