Po kiego ściągać od Amerykanów te seriale durne??!! Ni to inteligente ni to ma coś do powiedzenia nowego...
Bo Polska zawsze wzoruje sie na amerykańskich produkcjach...
Cóż ja tam Kryminalnych lubię,bo jest jakims tak świeżym powiewem w tych wszystkich polskich serialach typu Klan,M jak miłość itd. I przede wszytskim nie jest tasiemcem!
a podaj jakis INTELIGENTNY serial???? jak ktos chce odpoczac przed TV to myslisz ze oglada jakies filmy psychologiczne? NIE! najwieksza ogladalnosc maja seriale i musisz sie z tym pogodzic
A ja znam fajny serial, który jest rozrywkowy i w dodatku amrykański i ciekawy (dziwne nie?) "Gotowe na wszystko). Bardzo przyjemny, troche feministyczny, ale bardzo sympatyczny...
Gotowe na wszystko to jak dla mnie beznadziejny serial...
Ale każdy ma swój gust,a o gustach się nie rozmawia jak wiemy,więc Cie nie krytykuje.
Pozdrawiam!
gotowe na wszystko... troche bardzo feministyczny :P:P najlepsze bylo jak ja prochami obsypala :):P
PS) ogladam duuuuuzo seriali :):) mozna powiedziec ze robia mi pranie mozgoo :) ale mi to nie przeszkadza :]:]:] EWIDENTNIE NIE OGLĄDAM (taak, naprawde nie oglądam wszystkich) :) tak więc nie trawie:
*z jak Zdzisiek czyli M jak Milosc :P
*zlotopolscy (HAHAHA)
*KLAN :?:?:?
*Plebania i tym podobne na TVP1 :) & TVP2
POZDRO :)):
PS2) wrew wszystkiemu jestem calkiem normalna :):)