PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123893}

Kryminalni

2004 - 2008
6,8 41 tys. ocen
6,8 10 1 40809
5,1 10 krytyków
Kryminalni
powrót do forum serialu Kryminalni

Nie wiem dlaczego, ale aktorzy w ,,Kryminalnych" bardzo niewyraźnie mówią... Nie wiem, może to że mówią szybko, świadczy o tym, iż ma to podnośić napięcie tego serialu... Ale dlaczego tak niewyraźnie?!

ocenił(a) serial na 5
michaleczek7

Szczerze mówiąc nigdy tego nie zauważyłam... Dopiero wczoraj za cholerę nie mogłam zrozumieć co mówi Zawada w jednej ze scen. Zwiększałam i zminiejszałam głośność ale mimo to nic nie mogłam zrozumieć ;) Ale chyba to po raz pierwszy było... Zazwyczaj to mówią szybko ale jak dla mnie wystarczająco wyraźnie... Natomiast wczoraj Adam chyba przesadził z tą rozpaczą i chrypą bo za nic nie wiedziałam o co mu chodzi ;)

użytkownik usunięty
Suzume

A czy ty nie byłabyś w rozpaczy gdyby umarł Ci ktoś bliski, i to tuż po ślubie? I na dodatek gdybyś sama obwiniała się o jego smierć? No to odpowiedz. Wszyscy świetnie zagrali.

ocenił(a) serial na 5

Kolejne dziecko neostrady pisze bzdury. Ratunku.

Driga Martynko czy jak Ci tam. Czy ja powiedziałam, że źle to zagrał? Czy ja powiedziałam, że nie ma prawa rozpaczać? NIE. Powiedziałam tylko że być może trochę przesadził z tym 'uwierzytelnianiem' swojego smutku czego konsekwencją mogło być to niezbyt wyraźne mówienie.Po prostu uważam, że on jest jednak aktorem a zadaniem aktora jest przekazanie czegoś widzowi. A żaden aktor nie dotrze do widza jeśli będzie mruczał tak niewyraźnie, jakby miał pełne usta. Ale mimo to nie zarzucam nic panu Włodarczykowi i uważam że co jak co, ale rozpacz pokazał świetnie. Tylko mógłby mówić wyraźniej. Więc naprawdę nie wiem skąd Twoje uszczypliwe komentarze.

Mimo to pozdrawiam,
Suzume.

użytkownik usunięty
michaleczek7

Ja też tego nie zauważyłam. Może po prostu warto czasem umyć uszy???