Który odcinek najbardziej się Wam podobał? Mi ten, o tym facecie co zakopywał w trumnie żywe kobiety.Nie pamiętam nazwy tego odcinka, ale nieźle trzymał w napięciu..:) Chętnie posłucham Waszych wypowiedzi ;)
,,Nie pamiętam nazwy tego odcinka, ale nieźle trzymał w napięciu..:) Chętnie posłucham Waszych wypowiedzi ;)'' - odcinek nosił nazwę tryptyk śląski i był pośrednio odwzorowaniem wydarzeń sprzed czterdziestu lat. Polecam odcinek ,,Apteka''
Mnie najbardziej podobal się 67 odcinek pod tytulem "NIe zabijaj" A najbardziej scena pocalunku Basi i Marka:)
Odcinek nie nazywał się tryptyk śląski tylko strefa mroku.Tryptyk śląski to były trzy odcinki-"Grabarz","Wampir","Strefa Mroku".Ja polecam odcinek "Uczta bogów","Znajomy głos","Nie zabijaj",a z początkowych np. "Jubiler","Bagno","Wpływ Marsa/Merkurego"
Nie "Hakerzy" a "Haker".Jak ta dziewczyna-Mc Money spada z mostu,widac line.Przyjrzyjcie sie kiedyś :D
Ten odcinek był żywcem zerżnięty z "CSI", gdzie w jednym z odcinków psychopata zakopał jednego z forensics. Zresztą to tylko jedna z wielu kradzieży pomysłów - zabicie panny młodej podczas ślubu Zawady to pomysł podpatrzony w "CSI: Miami".
Że cooo? Tryptyk Śląski wcale nie był zerżnięty z CSI bo to się kiedyś naprawdę działo, pomyśl zanim coś powiesz! Wszystkie odcinki były fajne, Towar był super i Na planie też będzie