Kryminalni

2004 - 2008
6,8 41 tys. ocen
6,8 10 1 40913
4,8 6 krytyków
Kryminalni
powrót do forum serialu Kryminalni

teraz bede cale wakacje myslec o tym... ;/;/
ja chce Zawade!

elane

Zawada nie żyje. Szkoda, niezły był z niego herbatnik.

ocenił(a) serial na 2
elane

Na pewno go jeszcze zreanimują :) z resztą chyba mają kręcić kolejną serię w październiku a bez niego to już nie byłoby to samo.

Dexter

tez mi sie wydaje, ze go odreanimuja...
juz kreca 3 serie, a przeciez sam Marek W. mowil, ze zostanie jeszcze w polsce przynajmniej rok ;p

elane

ludzie przecież to był ostatni odcinek więc zawada dead pozatym na samym końcu był dźwięk respiratora który oznajmił żę pacjent umarł. trzeba bylo słuchać uważniej. koniec kryminalnych wreszczie. nieznosilam tego serialu.

ocenił(a) serial na 2
kosmitka_

Odgłos kardiomonitora było doskonale słychać ale przy zatrzymaniu krążenia można użyć defibrylatora do ponownego pobudzenia akcji serca a przerwali odcinek w tym momencie specjalnie żeby było dramatycznie.

Dexter

a poza tym, po wakacjach leci kolejna seria ;p
a Iri$, skoro nienaiwdzisz tego serialu, to po co na iuego patrzalas?!

wlasnie, mozna przeciez spokojnie pobudzic serce do pracy...
to po co bylyby komus potrzebne defibrylatory?
daaa

elane

To będzie pewnie jak z 'Ekstradycją' :) jedna seria przygód Halskiego zakończyła się, że niby zginął w samolocie... a jak im się wymyśliło, żeby jeszcze jedną nakręcić to zrobili, że Olgierd Halski przeżył, bo wyrzucił ładunek wybuchowy z samolotu ;-) czy coś takiego, więc moim zdaniem Zawada na 99% żyje :) chociaż ... Ja chcę nowe odcinki!! ja przez wakacje nie wytrzymam bez tego serialu :P

ocenił(a) serial na 10
elane

Jak nie żyje, co nie żyje, ku**a? :P
Zobaczcie tą strone, Zawada (Marek W.) napisał że ma być (o ile dobrze pamiętam) coś ok. 39.
Cytat z czata:

(~Fanki) Ile będzie nowych odcinków Kryminalnych?

(Marek_Włodarczyk) Na razie wiem, że w sumie ma być 39. Nakręconych jest 23. Pracujemy dalej.

ocenił(a) serial na 10
TheChronic

sorki zapomniałem podać stronki :P
http://kryminalni.onet.pl/1223181,czaty.html [kryminalni.onet.pl/1223 ...]