PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123893}

Kryminalni

2004 - 2008
6,8 41 tys. ocen
6,8 10 1 40806
5,1 10 krytyków
Kryminalni
powrót do forum serialu Kryminalni

ta patrycja od początku mnie wkurzała ale co to ma być??? jak można takiego faceta zdradzić??? po co ona wogle mu dupe zawracała??? czemu ona z markiem siedzi skoro ma go w dupie??? bo raczej wątpię żeby czuła coś do małego krzysia......

ocenił(a) serial na 10
Fashionlady

bo ona lubi ludziom zawracac dupe, taka już jest. bądź troche tolerancyjna

Fashionlady

bo patrycja jest do dupy i niech wypier***a gdzieś daleko ze swoim kochankiem!

oliina

No ten wczorajszy odcinek mnie rozwalił na maksa...
Tu mu prawi teksty typu: "Tatuś nie ma dla nas czasu", "Gdybyś mnie kochał to byś został ze mną i z dzieckiem w domu",a tymczasem co? Dzwoni sobie do swojego kochasia i luzik??
Co za wydra!!! Po jakiego ona w ogóle mu głowę zawraca?????? Jeszcze do tego jestem pewna,że teraz bedzie się tłumaczyła czymś w rodzaju: "To Twoja wina Marek!!! Sama jestem całymi dniami w domu,nie mam się do kogo przytuluć,do kogo odezwać!!! Nie dziw się,że chcę być z kimś blisko!" Juz to normalnie widzę w nastepnym odcinku...
Tymczasem Marek powinien wziąć się spakować,zabrac Krzysia i do Baśki :P
W ogóle ciekawe gdzie poszedł w tej nocy :P Moja wizja,że poszedl do Basi wypłakać się w rękaw,ale bez upojnej nocy-nie róbmy od razu jakiejś telenoweli :)
W ogóle wczorajszy odcinek z tym hip-hopem-trochę przesadzili z tymi kawałkami muzycznymi-co to kurde jest musical? Ale i tak było super!!!
Biedny Marek prawie zginał pod kołami samochodu-a tak na marginesie zauważyliście coś? Mianowicie,że jak został potrącony to nikt nie raczył wyjść z samochodu i mu pomóc?? Trochę dziwne,przecież zazwyczaj wszyscy wyskakują i się pytają: "Nic sie Panu nie stało?" czy coś w tym stylu,a tutaj nic...
Czyżby reżyser coś przegapił?

ps. Czarne rękawiczki bez palców RULLEZZZ!

Sara_von_Krolock

Patrycja jest buuuuuuu........... :P:P ale czarne charaktery są po to, zeby ich nie lubić :P:P:P

Baśka Baśka - jak mogłaś się nie zabezpieczyć??!! :P:P:P Teraz Cie mdli od kawy :P:P:P a później bedziesz miala zachcianki :P:P i to z tyle starszym menem :P:PP Nie no dobra żartuje :):)

Fashionlady

Ja tam bym się już zajęła.:P:P Dałabym mu troche miłośći i nawet byłabym skłonna zaadoptować jego synka ważne żebyśmy byli razem :D:D A Patrycje spaliłabym na stosie albo bym wysłała ją do Honolulu tak jak Garfield :D:D Pozdro dal fanek Zakościelnego

Fashionlady

No irytująca postać już z wyglądu wygląda na ząze ale tzn tylko że aktorka dobrze gra swoją rolę.