ta patrycja od początku mnie wkurzała ale co to ma być??? jak można takiego faceta zdradzić??? po co ona wogle mu dupe zawracała??? czemu ona z markiem siedzi skoro ma go w dupie??? bo raczej wątpię żeby czuła coś do małego krzysia......
No ten wczorajszy odcinek mnie rozwalił na maksa...
Tu mu prawi teksty typu: "Tatuś nie ma dla nas czasu", "Gdybyś mnie kochał to byś został ze mną i z dzieckiem w domu",a tymczasem co? Dzwoni sobie do swojego kochasia i luzik??
Co za wydra!!! Po jakiego ona w ogóle mu głowę zawraca?????? Jeszcze do tego jestem pewna,że teraz bedzie się tłumaczyła czymś w rodzaju: "To Twoja wina Marek!!! Sama jestem całymi dniami w domu,nie mam się do kogo przytuluć,do kogo odezwać!!! Nie dziw się,że chcę być z kimś blisko!" Juz to normalnie widzę w nastepnym odcinku...
Tymczasem Marek powinien wziąć się spakować,zabrac Krzysia i do Baśki :P
W ogóle ciekawe gdzie poszedł w tej nocy :P Moja wizja,że poszedl do Basi wypłakać się w rękaw,ale bez upojnej nocy-nie róbmy od razu jakiejś telenoweli :)
W ogóle wczorajszy odcinek z tym hip-hopem-trochę przesadzili z tymi kawałkami muzycznymi-co to kurde jest musical? Ale i tak było super!!!
Biedny Marek prawie zginał pod kołami samochodu-a tak na marginesie zauważyliście coś? Mianowicie,że jak został potrącony to nikt nie raczył wyjść z samochodu i mu pomóc?? Trochę dziwne,przecież zazwyczaj wszyscy wyskakują i się pytają: "Nic sie Panu nie stało?" czy coś w tym stylu,a tutaj nic...
Czyżby reżyser coś przegapił?
ps. Czarne rękawiczki bez palców RULLEZZZ!
Patrycja jest buuuuuuu........... :P:P ale czarne charaktery są po to, zeby ich nie lubić :P:P:P
Baśka Baśka - jak mogłaś się nie zabezpieczyć??!! :P:P:P Teraz Cie mdli od kawy :P:P:P a później bedziesz miala zachcianki :P:P i to z tyle starszym menem :P:PP Nie no dobra żartuje :):)
Ja tam bym się już zajęła.:P:P Dałabym mu troche miłośći i nawet byłabym skłonna zaadoptować jego synka ważne żebyśmy byli razem :D:D A Patrycje spaliłabym na stosie albo bym wysłała ją do Honolulu tak jak Garfield :D:D Pozdro dal fanek Zakościelnego