Jak myślicie, o czym będzie 2 sezon? wiem że ci sami bohaterowie, ale myślę ze dodadzą jeszcze jakichś nowych, i będzie inna historia i coś rozbudują, ciekawie by było jakby np: było coś w collegu, czy coś, jakaś szkoła z internatem, gdzie się zaczynają oczywiście morderstwa, tajemnice jak zwykle, odkrywane tropy itp., a wy co myślicie? ;)
Ciekawie by było, jakby to dobrze wkręcili w jakiś college i położyli większy nacisk na tajemnice, zagadki. Myślę, że może zacząć się od śmierci Audrey i potem reszta dowie się, że była wspólniczką Piper. I zacznie się kolejna gra, w której zabijać będzie osoba, która o tym się dowiedziała. Zapewne dołączą kilka nowych osób, ale najważniejsze, że ekipa z 1 będzie. :3
tak, chciałbym żeby wszyscy byli w jakimś college, czy innej szkole z internatem czy coś :D, tam jakąś tajemnicę odkryli, związaną z tym college'm czy szkołą itp. xd
Może znowu ktoś zacznie mordować i jakoś wyda się, że Audrey była zamieszana w poprzednie morderstwa, ale tym razem to nie ona i będzie musiała się bronić?
Może ktoś się domyśli, że Audrey była w spisku z Piper i teraz na niej będzie się mścił/a?
Najlepsze by było, gdyby to Emma była nową morderczynią. :D
Zostaje tak naprawdę do opowiedzenia jeszcze kawał historii. Po pierwsze Audrey jako zabójca. Po drugie kto zabija wtedy co zabijał brandon, bo raczej to nie był on, prawdopodobnie jego brat jednak tego wiemy. Chciałbym, żeby jak najszybciej uśmiercili audrey. Zabójca nie może żyć długo. Takie niestety zasady krzyku