PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687676}

Krzyk

Scream
2015 - 2019
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11985
3,8 12 krytyków
Krzyk
powrót do forum serialu Krzyk

3 odcinek

ocenił(a) serial na 9

Co się wydarzy jak myślicie?

ocenił(a) serial na 10
Michf123

https://www.youtube.com/watch?v=iiCacEtn0oA < zapowiedź do 3 odcinka. Jak widać umrze jakiś chłopak. Obstawiam, że może to być Jake albo Seth (nauczyciel).

ocenił(a) serial na 10
Michf123

Dobra, z tego co było w odcinku już wiadomo, że to jakaś akcja z czasów Brandona Jamesa. Ogółem odcinek oceniam na świetny. Nie było wiadomo kto ostatecznie umrze, akcja kręciła się wokół dwóch osób, ale niestety umarła moja ulubiona postać z całego castu, mówi się trudno, ale nadal ubolewam i raczej będzie to długo trwało :/

Batioo1

Dokonano wyboru :P

ocenił(a) serial na 10
damian_lademann

Niestety...Nie rozumiem czemu nie umarł ten burak Jake lub Will...

ocenił(a) serial na 9
Batioo1

Dlaczego ją :(

ocenił(a) serial na 10
Michf123

Ona była moją ulubioną postacią...Ja nadal mam załamkę ;(

ocenił(a) serial na 9
Batioo1

Była jedną z moich ulubionych :(

Michf123

Ja też ją bardzo lubiłam :((

ocenił(a) serial na 10
Batioo1

ani Riley ani Brooke nie powinna umrzec bo mega je lubie :/ umrzec powinien któryś z facetów, ta dwójka mnie mega denerwuje, ewentualnie nauczyciel.

ocenił(a) serial na 10
kubagroszek

No właśnie -,- Riley nie zasłużyła umrzeć szybciej niż ci idioci, nienawidzę ich, a jak na nich patrzę to mi się nóż z kieszeni otwiera.

ocenił(a) serial na 9
Michf123

Jest na prawdę baaardzo dobrze :D jako fan Krzyku przyznaję,że do samego filmu im daleko,ale...serial interesuje ! Ten odcinek był jak na razie najlepszy.Wywołał emocje i zaskoczył :) Na razie wszystko tam ładnie sie rozwija i oby tak dalej !
Zdaje misie,że z odcinka na odcinek będzie jeszcze więcej akcji i telefonów i będzie straszniej XD
Mam nadzieje,że oglądalność też wzrośnie,a ludzi na tym forum będzie więcej i więcej :D
Krzyk-serial idealny na wakacje :D