PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687676}

Krzyk

Scream
2015 - 2019
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11984
3,8 12 krytyków
Krzyk
powrót do forum serialu Krzyk

Kogo obstawiacie? Ja strzelam, że to ten nowy chłopak(nie mam pojęcia jak się nazywa) ten który całował się z Emmą.. :D

ocenił(a) serial na 9
creeepy

Ja obstawiam tę babkę, co robi tę audycje.

ocenił(a) serial na 9
olekczerwony

W 4 odcinku właśnie o tym pomyślałem ;)

ocenił(a) serial na 7
Michf123

Ja po ostatnim odcinku myślę, że to może burmistrz?;o

ocenił(a) serial na 7
creeepy

Też go podejrzewam. Jeszcze pomyślałam o szeryfie. Ewentualnie nauczyciel. To taka moja trójka :)

ocenił(a) serial na 7
alienowa

Tez myślałam o nauczycielu, ale jednak po co miałby zabijać Brook? i co miałby do Emmy i jej matki? Burmistrz to może być jakiś kochanek matki z dawnych lat..ale i tak najbardziej prawdopobone jest to ten chłopak, a może ojciec Emmy który zniknął?

ocenił(a) serial na 7
creeepy

Pomyślałam że nauczyciel może jest jakimś krewnym Brandona Jamesa. Morderca zabija osoby z otoczenia Emmy więc Brook czy inna koleżanka jak najbardziej pasuje do przelania krwi. Właśnie czytałam w innych komentarzach że podejrzenia padają też na ojca Emmy. Naprawde nie wiadomo czego się spodziewać.

ocenił(a) serial na 7
alienowa

W sumie z nauczycielem racja, szczególnie, że rozmawia z nimi o mordercach. W sumie.. każdy jest podejrzany, może to byc ktoś kompletnie nieznany, a może jakaś dziewczyna?

ocenił(a) serial na 7
creeepy

Jakoś nie wydaje mi się że mordercy jeszcze nie pokazali. Dziewczyna? Całkiem możliwe.

creeepy

Moim zdaniem to nie będzie jedna osoba, tylko dwie które ze sobą współpracują, ewentualnie jedna do której potem ktoś dołącza

ocenił(a) serial na 9
creeepy

A ja wciąż twierdze że to ta reporterka Piper która przybyła do miasta, ale po ostatnim odcinku okazuje się ze ma wspolnika którym zapewne jest ojciec Emmy (który tak naprawdę nie jest jej ojcem) bo wychodzi na to że to on jest mordercą a nie Brandon James to był tylko niewinny chłopak Emma może jest jego córką, i może to byc motywem który napędza morderców, cheć zniszczenia Emmy przez ukazanie jej prawdy i zemsta za to że jej matka wybrała Brandona brzydala.

ocenił(a) serial na 10
creeepy

Nie jestem pewna,ale strasznie podejrzewałam nauczyciela i Noah'a, bo znali się na tym na morderstwach,zabójcach itd